Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekgyár online hogyan?
Figyelt kérdés
Hogy lehet manapság külföldi gyereket csinálni valakinek interneten keresztül.Ez most az új trend.Mert sokkal hosszabb távon lehet kapcsolatokat építeni és fenntartani és nincs utána gyerektartás,csak az kell hozzá hogy a pasi belemenjen a játékba és a nő pedig felneveli anélkül,hogy egymással egy légtérben állandóan levegőt szívnának.Tényleg agyament dolog de már létezik és nagyon is működik.Ti mit tudtok erről?Sok magyar pasi inkább egy külföldi nővel jön össze neten keresztül,mint magyarral, mert a magyar nők a nagyképűségtől sz@rni sem tudnak, buták, ostobák, rengeteg csaló és szélhámos egy kalandos nő van, ezen kívül pedig rondák mint a bűn, pl az amerikai, orosz, francia, vietnámi, kínai, japán, afrikai nőkhöz képest.Ezek a külföldi nők meg sokkal rendesebbek, kedvesebbek és odaadóbbak és családcentrikusok. Egyre több férfitől hallom,hogy neki külföldi barátnői vannak,onnan halászik partnert magának és egy magyar nő sem kellene neki még ha fizetne sem, mert a 16-tól 40 éves lányok és nők úgy el vannak szállva maguktól, mintha ők építették volna fel a világot.Szörnyen érint mert én is nő vagyok, de mennyire igaz ez az általánosítás? Tényleg ennyire gázok lennénk "mi" magyar nők?
Hallottam már erről és tényleg csinálják sokan.De ez teljesen illegális.Befőttes üvegbe küld spermát, alufóliába és fényvisszaverős fóliába becsomagolva és egy kis szíves ajándékpárnába téve.Egyenlőre nincs semmilyen védekezés és szűrés ellene a reptéri cargo-ban.Olyat is hallottam már, hogy a pali összeismerkedik egy kamionos csávóval és ő elviszi a nőnek, némi lóvéért külföldre.
Min csodálkozol, más téma....Alig vezették be a Pet palackot, már is egy rakat csoró hülyegyerek kukázik szerte szét falun, városi lakótelepi házak között és a külvárosban, hogy összeszedjenek maguknak egy kis lóvét a fagyizáshoz, vagy bármire.A magyar barom emberek mindig is pofátlanul leleményesek, fanatikusok és svindlerek voltak.Mindig megtalálják az utat a dolgok megkerüléséhez, buszjegy hamisításon át, a lopott konzerves dobozon keresztül az unokázós csalásokon át.Tétű egy nép a magyar semmi több ennél;)
júl. 18. 01:22
2/11 anonim válasza:
Jól van Pistike, de legközelebb korábban menj aludni, mert ha nem alszod ki magad, másnap le fogsz esni a hintáról.
júl. 18. 06:49
3/11 anonim válasza:
Jólvan, hülyegyerek. Külföldön nemcsak, hogy gyerektartás van, de általában asszonytartás is, amit a nyugati szükségletek alapján állapítanak meg. Persze, ez csak elméleti, ugyanis a spermabankokban sem viccből fagyasztják le a spermát, és végeznek a donoroknál komoly szűrést. Majd egy külfödi, családcentrikus nő pont egy rusnya, csóró, agyhalott, a gyerekére nagy ívben szaró magyartól akarna gyereket, egy ilyen génjeit továbbörökíteni, hát persze.
júl. 18. 07:35
4/11 anonim válasza:
Sperma banknak hívják, létezik idehaza is...
júl. 18. 07:41
5/11 anonim válasza:
A kérdésed el lett cseszve
Most vagy az állítólagos gyerekgyárról kérdezel vagy a magyar nőkről mert a kettő nagyon más téma.
Kb. úgy lehetsz te magyar nő mint én az írásod alapján de amúgy is értelmetlen az egész kérdésed, a "gyerekgyár"-ról semmi konkrét nem derült ki, de ha létezne nyilván nem itt kéne kérdezni hogy micsoda hanem ott ahol megismerted
júl. 18. 08:27
6/11 anonim válasza:
mégis egy kutyának tüntök,a magyar férfi külföldi nőt akar és az ittenit szidja,a magyar lányok nők külföldi férfit akarnak és az ittenit szidják,akkor most mi is van?
júl. 18. 08:33
7/11 anonim válasza:
A sperma testen kívül nagyon rövid ideig ér, hacsak nincs orvosilag tartósítva és garantálom, hogy otthon nincs ilyen technológiád. Jobban jársz valamilyen donor kereső oldallal, vagy coparentingessel, ott is vannak ilyenek.
júl. 18. 08:35
8/11 anonim válasza:
Azt, hogy túl sok a szabadidőd, ha ekkora marhaságot ki bírsz találni.
Nyári szünetet van, szabadságon vagy, esetleg kirúgtak?
júl. 18. 10:43
9/11 anonim válasza:
A hármas szerint a csóróság bele van építve a génjeinkbe. Érdekes... Nekem soha nem volt gondom a pénzzel.
Az, hogy neked gondod van vele egyéni probléma. Kimehetsz mosogatni ausztriába. Én addig itthon lógatom a lábam.
júl. 18. 10:48
10/11 anonim válasza:
Nem a hármas ácsingózik a külföldi nőkre, és akarja megspórolni a gyerektartartást, meg a hármasnak nem kell kimennie sehova, mert eleve nem Magyarországon született, meg nem is magyar. Pláne nem diplomásan mosogatni.Kellemes láblógatást, a nyugati nők majd megküzdenek értetek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!