Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya férfiként soha nem lehetek boldog?
Sok pénzzel felturbózhatod az esélyeidet a szép nőknél.
Amúgy hidd el a kövér barátnőd se vonzódik hozzád, csak neki is csak te jutottál.
Szerintem simán kialakulhat valódi vonzalom is, csak akarni kell a dolgot. Amikor összejöttem volt csajommal, nem igazán tetszett, vagyis igen, de nem ANNYIRA. Valahogy úgy voltam vele mint te. Aztán ahogy egymáshogy "csiszolódtunk" már nem volt a fejemben, hogy nem olyan szép, vagy lehetne jobb csaj is, mert rohadtul szerelmes lettem belé.
De ennek az ellenkezője is előfordult már, hogy olyan csajjal ismerkedtem aki iszonyatosan tetszett, totál oda voltam érte, de amikor kiderült, hogy valójában mekkora egy fos ember, abszolút kiábrándultam belőle és már külsőre is ocsmánynak láttam. Valóban létezhet azért az a jelenség, hogy a belső énje a külvilág felé is láthatóvá válik valakinek.
De lehetsz boldog, csak egyedül.
Havi 410 még egy pénisznagyobbításra se elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!