Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya férfiként soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya férfiként soha nem lehetek boldog?

Figyelt kérdés
Csúnya férfi vagyok sajnos...most összejöttem végre egy aranyos kedves kövér lánnyal de sajnos nem igazán vonzódok hozzá vagyis de, viszont más nőkhöz sokkal jobban.. mindig pl. a nagyon csinos vonzó kolléganőmre csorgatom a nyálam de nyilván ő szóba sem áll velem... nagyon rossz ez így..
2024. júl. 16. 10:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
Mutass már privibe egy képet magadról.
2024. júl. 16. 10:40
 2/13 anonim ***** válasza:
30%
Ez se százas
2024. júl. 16. 10:42
 3/13 anonim ***** válasza:
41%
A párod sem lehet boldog. Az nem zavar, gondolom, hogy kihasználsz egy másik embert.
2024. júl. 16. 10:42
 4/13 anonim ***** válasza:
37%
Nem unod még incelke?
2024. júl. 16. 11:00
 5/13 anonim ***** válasza:
65%

Sok pénzzel felturbózhatod az esélyeidet a szép nőknél.

Amúgy hidd el a kövér barátnőd se vonzódik hozzád, csak neki is csak te jutottál.

2024. júl. 16. 11:14
 6/13 A kérdező kommentje:
6. igen ettől félek én is...havi jövedelem 410 ezer nettó elég lehet?
2024. júl. 16. 12:01
 7/13 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem simán kialakulhat valódi vonzalom is, csak akarni kell a dolgot. Amikor összejöttem volt csajommal, nem igazán tetszett, vagyis igen, de nem ANNYIRA. Valahogy úgy voltam vele mint te. Aztán ahogy egymáshogy "csiszolódtunk" már nem volt a fejemben, hogy nem olyan szép, vagy lehetne jobb csaj is, mert rohadtul szerelmes lettem belé.

De ennek az ellenkezője is előfordult már, hogy olyan csajjal ismerkedtem aki iszonyatosan tetszett, totál oda voltam érte, de amikor kiderült, hogy valójában mekkora egy fos ember, abszolút kiábrándultam belőle és már külsőre is ocsmánynak láttam. Valóban létezhet azért az a jelenség, hogy a belső énje a külvilág felé is láthatóvá válik valakinek.

2024. júl. 16. 12:03
 8/13 anonim ***** válasza:
47%

De lehetsz boldog, csak egyedül.

Havi 410 még egy pénisznagyobbításra se elég.

2024. júl. 16. 12:15
 9/13 anonim ***** válasza:
18%
Ah. Remélem soha nem lesz szép nőd.
2024. júl. 16. 12:17
 10/13 anonim ***** válasza:
25%
Nem, nem lehetsz, de nem azért, mert a külsőd ronda, hanem azért, mert undorító a belsőd is...
2024. júl. 16. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!