Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy hogy a nőknek fényesre van nyalva?
Regelj be egy társkeresőre nőként és nézd meg milyen üzeneteket kapsz. Meg persze nézd meg a mennyiséget is. Aztán meglátod mi is a gond...a sok gyökér között hiába vagy egyedi, normális, a 100. gyökér után már kiégnek a csajok. Ritka pillanat amikor még tudnak veled mit kezdeni.
Én perverz nyitással hamarabb értem sikert, mint normális adatlapon levő adatokra reflektálva. Persze a perverz nyitásban is látszódnia kell egyediségnek és intelligenciának. Igaz több partnerem megjegyezte, hogy a nyitásom alapján nem gondolta volna, hogy ilyen jól el lehet velem beszélgetni és intelligens vagyok :D
"a sok gyökér között hiába vagy egyedi, normális, a 100. gyökér után már kiégnek a csajok. Ritka pillanat amikor még tudnak veled mit kezdeni."
Ez egyébként egy körforgás. Sok a gyökér a férfiak és nők között is. De tételezzük fel van egy normális férfi, és a 100. ghosting, időhúzás, átverés, érzelmi kártevés és kihasználás, játszmázás után amit a nőktől szenved el, végül lehet ő maga is gyökérré válik. Tehát mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás?
Jól gondolod kérdező
Mivel mi férfiak általában imádjuk nekik nyalni, ezért persze hogy fényesre nyaljuk őket. Kb. akárhol ahol akarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!