Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én gondolom úgy hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom úgy hogy a nőknek fényesre van nyalva?

Figyelt kérdés
De valami brutális szinten, főleg gondolok itt az internetes ismerkedésre, mivel máshol nem nagyon szoktam. Ráírok 50 lányra és abból visszaír kb. három és azok is ghostingolnak pár nap után..
júl. 14. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Én nyalom nekik fényesre, bocs
júl. 14. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Nem, a legtöbb incel egyetért veled.
júl. 14. 19:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Én incel leszek innetől, eldöntöttem
júl. 14. 19:32
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Regelj be egy társkeresőre nőként és nézd meg milyen üzeneteket kapsz. Meg persze nézd meg a mennyiséget is. Aztán meglátod mi is a gond...a sok gyökér között hiába vagy egyedi, normális, a 100. gyökér után már kiégnek a csajok. Ritka pillanat amikor még tudnak veled mit kezdeni.

Én perverz nyitással hamarabb értem sikert, mint normális adatlapon levő adatokra reflektálva. Persze a perverz nyitásban is látszódnia kell egyediségnek és intelligenciának. Igaz több partnerem megjegyezte, hogy a nyitásom alapján nem gondolta volna, hogy ilyen jól el lehet velem beszélgetni és intelligens vagyok :D

júl. 14. 19:45
 5/9 anonim ***** válasza:
37%
Nem minden esetben van nekik sem fényesre nyalva
júl. 14. 19:49
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

"a sok gyökér között hiába vagy egyedi, normális, a 100. gyökér után már kiégnek a csajok. Ritka pillanat amikor még tudnak veled mit kezdeni."

Ez egyébként egy körforgás. Sok a gyökér a férfiak és nők között is. De tételezzük fel van egy normális férfi, és a 100. ghosting, időhúzás, átverés, érzelmi kártevés és kihasználás, játszmázás után amit a nőktől szenved el, végül lehet ő maga is gyökérré válik. Tehát mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás?

júl. 14. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
Női talp nyalása szuper dolog:).
júl. 14. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:
63%

Jól gondolod kérdező

Mivel mi férfiak általában imádjuk nekik nyalni, ezért persze hogy fényesre nyaljuk őket. Kb. akárhol ahol akarja

júl. 14. 21:14
 9/9 anonim ***** válasza:
84%
Lehetek én az ötvenegyedik??
júl. 14. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!