Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok ismerkedni fesztiválokon/koncerteken/bulikban?
Nem igazán értem, hogy most meleg társ kellene,de ne látszódjon annyira nőiesnek? És te is inkább nőies kinézetű vagy?
Amúgy ha tetszel vkinek akkor úgy is közeledbe kerül és vagy megszólít, elhív egy italra. De neked is ez az opció ha vki tetszik és akarsz tőle vmit. Ha szemezel akivel az viszonylag közel fog történni, tehát egyértelmű lesz.
#6 Nem tudom hol élsz, Ekorea, vagy Iránba, de itt Mo nincs olyan, hogy hetero szórakozóhely 🤣.
És ha még nem hallottál róla, vannak biszexuális emberek, akik a másik nemhez is vonzódnak.
Tehát kérdező bátran menj nyilvános helyekre és ismerkedj neked szimpatikus emberekkel 😊
Bocsanat, hetero szorakozohely alatt egyertelmuen a “nem meleg szorakozohelyekre” celoztam, de ugy gondolom, hogy ez eleg egyertelmu, hogy mire ertettem.
Ember nagyon jo vagy, de azert mutass nekem itthon egy olyan szorakozohelyet ahova csak ugy belepsz es nekiallsz ismerkedni ferfikent ferfiakkal. Konkretan egy olyan orszagban elunk ahol a melegek bujkalnak, letagadjak sajat magukat, novel hazasodnak igy engedve a tarsadalmi nyomasnak, te meg probalod beadni, hogy bemegy az elso szorakozohelyre es a tettek mezejere lephet.
Konkretan ott tartunk meg ebben az otvar orszagban, hogy meleg szorakozohelyekre jarnak be homofob gyokerek provokalni, az ember a sajat kozegeben sem tudja jolerezni magat, nemhogy barmilyen nyilvanos helyen ismerkedni tud😹😹
#8 Nem attól a néhány homofób gyökértől kell kétségbe esni, pláne nem félénknek lenni. Egy buliban számos ok lehet arra, hogy megszólítható egy idegen, akár pasi egy másik pasit.
Sok bulihely tele van melegekkel, akikkel ugyan úgy lehet ismerkedni. Csak ehhez bátorság is kellene 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!