Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy lány, aki tetszik....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, aki tetszik. Valóban jól érzem, hogy le akar rázni?

Figyelt kérdés

Amikor ráírtam 2 nap után, hogy a vodka dinnye kombót pótolhatnánk viccesen, Válasz: Huha + Majom hangulatjel, eltakart arccal

Majd írom: Csak érdekelt, hogy vagy :) Válasz: Élek és virulok, mint mindig :)

Magyarul esélytelen az egész, hagyjam?

Rohadtul rosszul esik. 36 éves, fitness terembe jár, ott láttam meg, párszor köszöntem neki

2024. jún. 27. 23:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%
Manapság rengeteg lett az érzelmileg éretlen, ovis szintű lány Hiába felnőttek, megrekedtek valami nagyon gyermeki állapotban. Duzzogni és nagyképűsködni azt nagyon tudnak, de igazából ennyi. Esetleg amelyik sunyibb, az még a passzív agresszív érzelmi bántalmazásban és játszmázásban, zsarolásban is jeleskedik, de tényleg ennyi. Komoly és mély érzelmeket manapság nem lehet elvárni, a többség sekélyes, éretlen, és azt se tudja mi fán teremnek a valódi érzelmek. Holott elméletileg a női nem ami érzőbb, érzelmesebb, jobban kezeli az érzéseket.
2024. jún. 28. 08:39
 12/18 anonim ***** válasza:

"Holott elméletileg a női nem ami érzőbb, érzelmesebb"

Annak kéne lennie, de nem az. Már mindent a külsőségekben mérnek, nincsenek már érző lányok.

2024. jún. 28. 10:35
 13/18 anonim ***** válasza:
46%
Már azzal, hogy tetszik neked, elbuktad és egy simp vagy. A lányoknak az elérhetetlen jópashik kellenek.
2024. jún. 28. 10:50
 14/18 A kérdező kommentje:
13-as, oké értem én, amit mondasz. Akkor magyarul férfiként ne közeledj egy nőhöz sem, ne is tetszen, mert akkor te már nem vagy "jó pasi". Ennek semmi értelme.
2024. jún. 28. 10:57
 15/18 anonim ***** válasza:
14. Akkor közeledj ha jeleket ad, hogy tetszel neki. Különben hülyén jössz ki belőle és csak te leszel a zaklató fszfej.
2024. jún. 28. 10:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én, nőként, akinek szintén az említett nőhöz hasonlóan nem a panaszáradat a fő elfoglaltságom, totál mást értettem ki a válaszaiból. Az első nem a találkozásra lehetett reakció, hanem a vodka-dinnye kombóra. Lehet durván ütős a dolog amiről beszéltetek, és azért volt ez a reakciója. A másik pedig, miért meglepő az, ha valaki a hogy vagy-ra nem panaszkodik, nem csak a megszokott köszi jól-t írja, hanem teljes életigenlési hangulat van a válaszában?

Innen simán vinned kellett volna tovább a beszélgetést. Később derülhetett volna ki, hogy valójában milyen válaszok is voltak ezek.

2024. jún. 28. 11:00
 17/18 anonim ***** válasza:
16. Értem, de ha kizárólag a dinnye vodka zavar, fejalánlhatnál valami mást, nem? Mondjuk igyunk meg egy kávét vagy valamit. Mert ez nekem inkább lekoptatásnak tűnik. A dinnye vodka szerintem itt semmi szerepet nem játszik.
2024. jún. 28. 11:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Az ütőset nem rosszként értettem. Ütős, vad, merész, sok de buli...
2024. jún. 28. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!