Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet észrevenni ha egy pasi nem ad magára?
- már szaga van
- első randira szétrúgott cipőben jön
- büdös a szája
- csúnya, lepedékes fogai vannak
- borostás (nem arra gondolok, amikor fazonírozva van)
- zsíros hajjal jön
Nekem is volt már példa mindre :)
1. vagyok, ha tényleg, a jó öreg fül- és orrszőr. Utóbbiak nálam csak egy kapcsolat elején buktak ki, mikor már úgy gondolta az illető, hogy ez belefér. Nem fért bele, de mikor jeleztem, még meg volt sértődve.
Ami még eszembe jutott, mikor egy csávó piszkos körmökkel jött randira, de ne akármilyen retket képzeljetek el.
Ilyenkor egyszerűen nem értem, hogy ilyen pasik mégis hogyan jutnak el randira egy nővel, mikor én állítólag nem is nézek ki rosszul, magas is vagyok és mégsincs semmi esélyem senkinél... Ezek az alap higiéniai kérdések meg aztán főleg fel sem merülnek.
Bocsi az offért, de ezt muszáj volt. De, hogy valamit férfiként is tegyek a témához, szerintem az is az igénytelenség egyik jele, ha a saját autója amivel a randira érkezik retkes, büdös, lelakott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!