Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri teperni érte?
Figyelt kérdés
régen nagyon bejöttem egy pasinak pár éve. Akkor nekem nem kellett viszont most nagyon bejön írtam is neki de azt írta hogy van bnője megéri teperni érte?2024. jún. 22. 17:41
1/18 anonim válasza:
Van barátnője, milyen választ vársz? Nyilván az egyetlen helyes tanács az hogy nem éri meg. Hagyd békén szerencsétlent ha már egyszer kikosaraztad.
2/18 anonim válasza:
Semmi esetre sem! Megmondta, hogy nője van, mit akarsz még? Ha addigra nem sikerül elfelejtened, akkor esetleg majd megpróbálhatod később, ha újra szingli lesz.
3/18 anonim válasza:
Ez most komoly? Egy kapcsolatot akarsz tönkretenni a saját önzőséged miatt?
4/18 A kérdező kommentje:
de anank idején nem isnagyon dumáltam vele nem olyan volt a szitu. Szerintem ez a csaj hozzá illik minden tekintetben. Szerintem hosszú távú lesz neki.
2024. jún. 22. 18:03
5/18 A kérdező kommentje:
de már beleszerettem
2024. jún. 22. 18:04
6/18 Noren1989 válasza:
Ló helyett a szamarat, az àruló szamarat mért vàlasztanà, gyönyölűm?
7/18 A kérdező kommentje:
igazból írta hogy van barátnője egy ideje és én írtam neki hogy akkor ne haragdjon a zavarásért.
2024. jún. 22. 18:04
8/18 Noren1989 válasza:
Egy hősnő vagy, mint Zajcev csaja!
9/18 A kérdező kommentje:
jó de most igazából annak idején nem tett ajánlatot vagy ilyesmi de észrevettem hogy bejövök neki. Ennyi . Most meg valami megfogott benne.
2024. jún. 22. 18:07
10/18 anonim válasza:
Van az, hogy ha igazán szereted, jót akarsz neki akkor, engedd el. Neked sem tetszene fordítva, hogy együtt vagy valakivel én meg elkezdeném fúrni a kapcsolatotokat, hogy mégis nekem legyen jó. Igaz?
Ezt engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!