Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az ilyeneket vonzom?

Figyelt kérdés

Facebookon sok ismeretlen jelölget, rám ír. Csak egy szimpla hellot, majd átkozódásokat amiért nem ragáltam erre a qva kreatív üzenetre.

Ezek mint tripla tokás, toka szakállas, csöcsös "öregek" (lehet csak kivénhedt fejűek, mert némelyiknek kisbabája, kicsi gyereke van de 55-60nak simán kinéznek).

Én 28 vagyok. Normálisan nézek ki. Csak a profilképem nyilvános, ami egy napszemüveges arckép. Tehát abszolút nem provokatív kép.

Miért vonzom be az ilyeneket? Ennyire ronda lennék én is, csak nem tudok róla?

Vagy ezek mindenkinek írnak?

2024. jún. 18. 07:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mi az a saját szint? Mi van ha rosszul méred fel a saját szintedet?

Ez egy nem létező, nem mérhető, szubjektív dolog.

Sokan akik különbnek hiszik magukat, még az átlagot sem ütik meg.

2024. jún. 18. 10:00
 12/17 A kérdező kommentje:
Azért merült fel bennem hogy én is ilyen ocsmány lehetek, csak nem látom magamat annak?
2024. jún. 18. 10:02
 13/17 anonim ***** válasza:
Senki sem ocsmány.
2024. jún. 18. 10:06
 14/17 anonim ***** válasza:
#12 Igen.
2024. jún. 18. 10:21
 15/17 anonim ***** válasza:
#12: Nem feltétlenül, szerintem sok idősebb/családos pasinak az is elég, ha fiatalabb vagy, valószínűleg kalandot keresnek a barátnő/feleség/család mellett. Amúgy előfordul, hogy a nők is próbálkoznak, nézelődnek, társkeresőkön én is szembesültem már pár dologgal. Nem vagyok nagydarab, de rendszerint nálam kb. kétszer kövérebb nők néznek meg, vagy ki van írva, hogy egyetemi végzettségem van, de a "nyolcosztályosak" (értsd jól) is megnézegetnek. Nem gondolom úgy, hogy aki nem végzett egyetemet, az csak buta lehet, de azért nem tartom valószínűnek, hogy egy kevésbé iskolázott ember pl. jól érezné magát egy festménykiállításon vagy egy komolyzenei koncerten.
2024. jún. 18. 11:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Kerdezo, ezek ilyenek. Miota felhigult a net es mar minden debil olcson hozzajut a gagyifonokhoz, kritikan aluli, hova fejlodott az egesz. Ezek keverik ossze a Facebook-ot es a tobbi hasonlo alkalmazast a tarskeresokkel. Nem tudjak rendeltetesszeruen hasznalni. Attol, hogy kozossegi halo, nem a tarskereses a prioritasa, vannak ott erre szakosodott csoportok milliok minden temaban es foldrajzi hely szerint is, hat kuldd el ezeket ide majd bannold ki.

;-)

2024. jún. 18. 14:40
 17/17 anonim ***** válasza:

11: a sajat szint pedig eppen, hogy az, amit a 15. fejteget es teljesen igaza van, ugy, ahogy a kerdezo is sejti, mi a stajsz.

Esterhazy Peter mond valamit? ;-)

2024. jún. 18. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!