Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet melegként ismerkedni Budapesten?
Figyelt kérdés
Tudom elcsépelt kérdés. Nincs tapasztalatom.
Nem szeretnék kezdetben társkeresőkre felmenni. Én a személyes ismerkedés híve vagyok.
Hallottam az Alterego clubról, csak picit tartok tőle, hogy csak ilyen idősebb korosztály lenne, meg sokan rosszakat írtak a helyről.
Why not café amin gondolkodom még, de nagyon nincs más ötletem.
Ha valaki tud jó helyet, várom válaszát.
2024. jún. 17. 01:53
1/9 anonim válasza:
Magnum szauna, vagy a szauna69. Ezek a tuti helyek.
2/9 anonim válasza:
99%-ban csak szexet akarnak, jobb ha ezzel tisztában leszel, hogy ne érjen meglepetés
3/9 Noren1989 válasza:
#2, ő sem éppen a felnőtt pàrkapcsolatokba, vagy az ismerkedés rovatba pozícionàlta kérdését...
4/9 A kérdező kommentje:
Őszintén nálam az ismerkedés nem egyenlő az azonnali összefekvéssel.
Én ilyen régimódi vagyok, hogy szeretném előtte az illetőt megismerni, stb.
Ezért ezeket a szaunákat kerülöm.
De köszönöm az eddigi válaszokat is.
2024. jún. 17. 12:00
6/9 A kérdező kommentje:
21
2024. jún. 17. 20:16
8/9 A kérdező kommentje:
Abszolút sehol.
2024. jún. 18. 22:40
9/9 anonim válasza:
Feleségem testvére meleg, és eddig 2 "párja" volt 3 év alatt. Neki ment. Nincs lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!