Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkit befogad az incelközösség?
Ha valaki 20+ évesen is full szűz még csak nem is csókolózott, pedig nem aszexuális és nagyon akarna már szexelni is.
Ha ez az ember egy magas, nagyfarkú, nem csak az anyja szerint jóképű, vékony srác, akkor őt is befogadják az incelek vagy az ilyeneket még ők is kiközösítik? Vagy szerintetek ilyen ember nem is létezhet?
#1 tehát szerinted nem létezik ilyen.
#2 "20+ évesen még..." ez azt jelenti hogy legalább 20 éves, pl egy 60 éves is nézhet 18+os filmet.
"Nem volt csajod, majd lesz, ne az incelségbe merülj el"
Köszi, de én nem vagyok szűz, volt már csajom is. Annyi igaz rám hogy elmúltam 20 éves :D
#3 "mi a normális élet?amit a társadalom elvár?"
Alapvetően én is azt gondolom, hogy ha létezik ilyen ember aki nem tud nőket felszedni, pedig akarna és jó is néz ki, akkor valószínű nagyon nem él normális életet.
"incelek"
A gyk-s nyanyák szerint azok a srácok, akik nem akarnak szexelni a: feminista, 80+ kilós, ordenáré, akaratos, nekikmindenjár nőkkel.
Szóval ne incelezd magad, ők akarnak szerencsétlennek beállítani, mert az eszükbe nem jut, hogy lejárt lemezek...
Az incelek a legbefogadóbb közösség a világon
Bárkit bevesznek, és alig lehet kiszabadulni ebből a közösségből
Esetedben viszont a MGTOW mozgalom az ami közelebb áll hozzád
Na ők viszont válogatósabbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!