Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok olyan személynek aki nem kíváncsi rátok?
Figyelt kérdés
Meg ismertem egy srácot, jókat beszélgettünk, jól el voltunk meg is kedveltünk egymást.
Mikor találkoztunk 3 alkalommal, az is jó volt de végül rosszul sült el és meg bántottam, de nem állt szandekomban. 1 hete hogy nem beszélünk de nekem hiányzik és nem tudom hogy írjak e neki vagy sem és hogy annak mi lenne a vége.
2024. jún. 12. 19:38
3/9 anonim válasza:
Szerintem mindenképp írj, mert még ha ignorálja is, legalább tudod, hogy te mindent megpróbáltál.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem tiltott le. Még csak nem is törölt az ismerősei közül, vagy talán arra vár hogy én írjak? Nem tudom
2024. jún. 12. 21:01
5/9 anonim válasza:
Hát ha te bantottad meg akkor írni kéne neki nem?
6/9 anonim válasza:
"Megbántottál, most már nem bánom..és nem is sajnálom." :D
8/9 anonim válasza:
Persze. Sőt, főznék annak aki nem éhes vagy programot szerveznék annak, aki nem akarja.
9/9 anonim válasza:
Írj neki, kèrj elnèzèst ès hívd meg egy fagyira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!