Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok randiznátok olyannal aki nagyon szőrös?
Figyelt kérdés
De nem vágja le, hanem épp ellenkezőleg, ápolni szokta, néha fésüli is.2024. jún. 2. 19:42
13/19 anonim válasza:
Hat nem valami szép látvány,de nem is kell erre annyira nagyon ráparázni. Nem ezen múlna,hogy kell e a pasi vagy nem. Amúgy meg ollóval meg lehet ritkítani,csak a hátránya,hogy mégjobban megerősödik.
14/19 anonim válasza:
Fésüli a lábán a szőrt?! Mi ő, Jeti??
Amúgy nem zavar, mindig is a szőröset szerettem, de láttam már olyat akinek a teste olyan szőrös volt mint egy állaté. Szinte nem is latszott a bőre. Na az már sok lenne.
Nem ex volt, strandon láttam.
15/19 anonim válasza:
Fuh, én az ilyentől öklendezem. Nem kéne hormonvizsgálat? Pasiknál sem normális ám jetinek lenni.
16/19 anonim válasza:
Nem
Már lejöttünk a fáról. Tudom, nem tehet róla, de gyantáztassa le. Gusztustalan, amikor a hát meg mellszőr az ujjamra tekeredik. Főleg amikor izzadság cseppek ülnek rajta 🤢
17/19 anonim válasza:
Nem. Van egy csávó facebookon aki arról tesz fel videókat hogy fésüli a mellkas és hát szőrét és nagyon sokan imádják, én nem igazán ölelném meg vagy érnék hozzá.
18/19 anonim válasza:
Nagyon kedvelem a szőrös férfiakat, de hogy fésüli, azért kicsit nevetséges. A szakállát átfésülheti, de ott azért álljon meg a dolog. XD N
19/19 anonim válasza:
Nekem is kb. ennyire lenne szőrös a lábam,de én borotválom. Nem érdekel,ki mit szól,de én ilyen szőrt nem viselek el magamon.Sajnos a felsőtestem is ilyen,így elektromos testborotvát használok teljes testre.F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!