Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha társkeresőn ismerkedve, a másik fél, valakivel több napja tartó beszélgetés után átírja a bemutatkozását, akkor felejtős a dolog?
Szerintem ha valaki esélyesnek tart egy jelöltet és szívesen beszélget vele, a beszélgetés közben nem írja át a bemutatkozását, nyilvánvalóvá téve, hogy jobbat keres.
Nyilván ez ott van a nők többségében, de ilyen világosan kifejezve, nem hozza meg a kedvet a beszélgetés folytatására.
De csak beszelgettetek.
Erre van az online ismerkedés, hogy egy idejűleg minél több szimpatikus embert ismeri meg aztán az x közül eldontod, kivel mennél randira. Ez ilyen.
Nem számonkérés. És ha megfigyeled a kérdés arra irányul, hogy van e így értelme a folytatásnak, amire minél több, saját történeten alapuló tapasztalatra lennék kíváncsi, ha már erre van ez az oldal.
Nekem van erről egy véleményem amit már megosztottam, de kíváncsi vagyok ki mit gondol. Viszont a folyamatos személyeskedés helyett valódi véleményekre vagyok kíváncsi.
Semmit nem személyeskedett🤣
Foglalkozz azzal, hogy te folytatni akarod e így és ne arra alapozz, hogy ki mit tenne.
"Ha ennyire kisebbségi érzésed van, akkor emiatt nem fogsz tudni ismerkedni!"
"Ha te ilyen miatt féltékenykedsz vagy hisztizel, azzal te dogod ki magad a versenyböl."
"Te gondolod túl és te gondolod rosszul."
"De ha ennyire sértödös vagy, akkor van esély, hogy emiatt nem lesz belöle semmi"
"Nem érdemes válaszolni, mert a kérdezö mindenkibe beleköt"
"Tulajdonképpen miért alakítasz ki ilyen érzelmi kötődést x beszélgetés után?" Ez mind személyeskedés. Én meg majd eldöntöm, hogy megkérdezzem e mások véleményét vagy ne, köszi! Erre van az oldal elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!