Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nők és férfiak akik korábban sikeresek voltatok a társkeresében de már nem: hány éves kortól indult meg a lejtő?
Gyerek óta.
Mindenki szórakozik bulizik, vagy talalkozgatnak ez az,én meg nonstop a gyerekkel minden nap minden hétvégén. Soha semmilyen szabadidőm nincs. Az alvásom is gyerekfelügyelet minimum.
Ha valaki sikeres a társkeresésben, az nem azt jelenti, hogy sikerült neki megtalálnia azt az egy partnert, akivel harmonikus, hosszú évtizedekig tartó kapcsolatot / házasságot / családot hoz össze?
Vagy számodra az a siker fokmérője, kérdező, hogy az illető fűvel-fával összefekszik?
Nem. Sehol nem jár ezzel. Máshol ugy van hogy a gyerek 1 hétig apánál 1 hét anyánál meg vannak rokonok is. Valahogy érdekes de mindenkinek lesz 2.férje. nyilván képesek talalkozni is valakivel akkor.
Én egyszer próbáltam gyerekkel randi gyerekkel allásinterju.
Eszembe nem jutott volna soha, hogy ez lesz.
24-től...aztán 27-től beindult.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!