Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők azért veszik komolyan a nyilvánvaló incel trollkérdéseket, mert ettől jobbnak érzik magukat?
Figyelt kérdés
Tele az oldal nyilvánvalóan troll incelkérdésekkel, de sok nő meg halál komolyan veszi ezeket. Azért, mert akkor bebeszélhetik maguknak, hogy a világ tele van alja incelekkel, ők bezzeg mennyivel különbek náluk?2024. máj. 25. 11:30
1/11 anonim válasza:
Miért nem a troll incel kérdések zavarnak, hogy provokálják a felhasználókat? Miért nem a probléma gyökere zavar, és miért a reakció?
2/11 A kérdező kommentje:
Ha az incel trollkérdés zavar, akkor az mennyiben megoldás, hogy komolyan veszem a kérdést?
Egyébként nem is lenne ennyi trollkodás, ha egyes nők nem attól éreznék magukat különbnek, hogy a nemlétező incelekkel árnyékboxolnak.
2024. máj. 25. 11:33
3/11 anonim válasza:
Cica, ha egy jelenség zavar, akkor a probléma forrása zavarjon a legjobban, mert anélkül a reakció is elmaradna. Nem kell hisztizni.
4/11 A kérdező kommentje:
Vegyem én is komolyan a trollkérdéseket, és hisztikézzek?
2024. máj. 25. 11:55
5/11 anonim válasza:
Most is hisztizel, tehát mi lenne más úgy?
6/11 anonim válasza:
Elvileg a nőket nem érdeklik a magányos férfiak, de megfigyeltem melóhelyen, hogy a hátam mögött beszélgetnek rólam a nők, de amikor belépek a terembe, akkor csöndbe lesznek hirtelen érdekes módon. De itt az oldalon is megfigyelhető, hogy szidni nagyon is szeretik a szerencsétlenül járt férfiakat. Akkor most érdekeljük a nőket, vagy nem?...
7/11 anonim válasza:
Ne àltasd magadat! Nem vesszük komolyan a troll kérdéseidet, Pistike!
8/11 anonim válasza:
Kérdező, én pont, hogy azt veszem észre, hogy az utóbbi időben egyre többen veszik észre a trollkérdéseket, és lazán elküldik a fenébe. Méghozzá rengetegen, ugyanazon kérdés alatt.
9/11 anonim válasza:
Sokan észreveszik a troll kérdéseket ma már. Meg van egy két felhasználó (Shrek, 39f incel) akik elvileg komolyan gondolják, de nekem úgy tűnik hogy mostmár őket is inkább csak kinevetik.
Pl 39 f incel ír egy választ, 5 perc alatt nullára pontozzák, páran elküldik a fenébe és ennyi nagyrészt.
10/11 anonim válasza:
A sok savanyú, szingli tehén evvel van etetve, kitombolhatják a d.gatlanságukat.
Az meg, hogy ők változzanak, na azt nem.
Erre tart a világ, sok pökhendi nő csodálkozik, hogy nem kell a kutyának sem, legfeljebb 2 patron erejéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!