Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ismerkedni akar miert nem akar kepet kuldeni?
Azert mert a kinézet dont. Most mi a fenénk ismerkedjek olynanal aki nem tetszik? Felesleges korokre mar nincs idom
Szorajozohelyre is vodorrel a fejeden mész le? Aztan fel ora beszelgetes utan leveszed a vodrot?
Utana meg 'ja bocs nem tetszel, csá'
#11 Pont erről írtam a #10-ben. Te egy "dísztárgyat" (= pl jól kinéző luxusprostit) keresel magad mellé, az illető nő meg nem annak gondolja magát, hanem egy érző embernek.
Az életben való ismerkedést ne keverjük össze a netes ismerkedéssel. Az életben gyorsabb lehet minden, a neten meg lehet "tapogatózni", lassítani, tehát szabályozni az ismerkedés sebességét.
(Egyébként meg a szórakozóhelyen se az eredeti arcukat látod a nőnek, mert van rajtuk vagy 0,5 kg vakolat.:-)
Ha nem bízik benned, miért küldene? Nincs még egy heted energiát tenni bele és kicsit mondjuk jobban megismerni? Mit veszítesz az életedből azzal, hogy nem ajtóstul rontasz a házba.
Én sem hónapokról beszélek, de ha 2-3 nap után még nem bombáz szelfikkel, attól még nem azt jelenti, hogy retek ronda.
Ha értelmes, és nem küldözget fűnek-fának képet magáról, úgy hogy nem ismeri a másikat, számomra az inkább greenflag. A gyerekemnek is ezt tanítanám.
Negatív dolgokra felhasználva? Bakker, ha ennyire parázol, akkor nem kell neten ismerkedni. Engem sokkal jobban aggasztana az, hogy egy arc nélküli "valamivel/valakivel" ismerkedek, aki képtelen arra, hogy felvállalja magát, épp ezért - tapasztalatból - a találkával sem kell sokat várni, és a videochat sem ördöngtől való. Minek bujkálni, mint valami bűnöző?
Volt már nekem képen jól kinéző, szimpatikus levelezőpartnerem, akit nem ismertem fel a parkolóban, mert a képhez képest egy +10 év minimum + kb 30+40 kiló lett azóta belőle. Gyakorlatilag akkora tokája volt, hogy nem volt nyaka.. Baromi ciki volt, mert nemhogy szimpatikus nem volt, mert ezzel az átveréssel mindent sztornózott, na, meg megkérdőjeleződött, hogy vajon a többi dologban mennyire volt őszinte, ráadásul gyakorlatilag taszított. Volt értelme elb...ni az időt azzal, hogy levelezgettünk...
Aki ennyire parázik, hogy a tökéletes instamodell -képét (:D) esetleg sz.exhirdetésekhez használják majd, az nézzen pár dokufilmet arról, hogy milyen üzletszerű csalás kapcsolódik ahhoz, hogy látatlanul beférkőzzenek emberek bizalmába, aztán amikor már hulla szerelmes egy délibábba, akkor hogy vágják át mindennel. Persze, itt ilyen buta ember nincs...csak olyan, aki úgy keresi élete őszinte szerelmét, hogy még az arcát se meri hozzá megmutatni...
Pff soha nem keszitettem szelfit. Es nem is fogok. Ez a mostai onmutogatos vilag elborzaszt. Mindent kitesznek a nyilvanossagra. Brrr. Mintha kirakat eletet elnenek.
Engem ez tasztit.
Van tarskereson kepem. De nem fogok kuldeni meg szelfit csinalni. Ezt mindenkinek leirom. Lehet velem szemelyesen talakozni ha van elotte 2-4 nap intenziv beszelgetes.
Dehát 18 saját magadnak mondasz ellent. A saját példádban nem a képhiány volt a gond, hanem küldött képet csak 10 évvel régebbit. Az szerintem sokkal nagyobb csalás, mintha alapból nem is küldött volna, hiszen úgy tisztában vagy a kockázatokkal hogy lehet bármi, így meg konkrétan átvert. A netes csalásokra visszatérve, ott pedig pont hogy jól kinéző kamuképeket használ a többség. Tehát ott is van képküldés, és főleg azon át megy az átverés. A kamuszemélyiség része, és a többség vizuális, azzal csábul el még inkább. A többi hazugság mellett egy jó kamu kép is hatalmas húzóerő.
De még mindig nem tudjuk a kérdező mire gondolt. Ha célzott társkeresés társkereső oldalon, ott elég nagy hiányosság ha nincs egyetlen kép sem, tényleg megkérdőjeleződik az értelme. De ha pl fórumon írtak rá emberek és spontán ismerkedés, ott szerintem tényleg nem alap elvárás hogy valaki már aznap vagy másnap képet küldjön, bármennyire is nyüstöli a másik fél. Anonimitás, privát szféra, bizalom, lassú építkezés, sokfajta oka lehet. Szóval ezt sem ártana tudni hogy most végül is miről van szó a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!