Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok élőben miről lehet felismerni, hogy egy pasi valószínűleg incel?
Arról ismered fel hogy minden nőt szíd, learanyásóz és attól fél hogy lehúzod anyagilag, inkább sétálgatni akar, hogy ne kelljen üdítőt, kávét vagy fagyit venni.
Ha te fizetsz valamit neki, azt örömmel veszi.
"Csajok élőben miről lehet felismerni, hogy egy pasi valószínűleg incel?"
Onnan, hogy nem vonzó. Neked, a szemlélőnek sem, és látod, hogy másnak sem, és tudod, hogy nincs senkije.
Kedves 25-ös!
erre légyszi válaszolj: a "szerencsetlen, aki semmi felelosseget nem vallal a sajat sorsaert sem" - bejön neked, vonzódsz hozzá, összejönnél vele, DE lemondasz róla, mert "szerencsétlen" és "nem vállal felelősséget"?
Ez az igazság? Ez?
15-ös: nem futottam soha egyetlen csaj után sem, ellenben voltak akik velem akartak lenni, ki jobban ki kevésbé jobban. Csak ezek már régen voltak. Ma már senki nem akar velem lenni ilyen téren. És nem tudom hogy mégis milyen fröcsögés volt az írásomban, szerintem semmilyen. Tényeket írtam.
A nők igényeiről szó sem volt, arról meg hogy mit kell tenni megintcsak senki nem ír semmi valóban használhatót. Én szoktam leírni, hogy mindenki próbáljon meg a lehető legjobban kinézni, mert a külső az elsődleges tényező, ezt kár tagadni.
Amúgy a tenni akarás szerintem alapfeltétele, oké hogy ha valaki tesz is érte és úgyis elutasítják akkor mindegy, hogy csinálja-e vagy sem, de azért ha tényleg abszolút nem csinál az ügy érdekében semmit, akkor nagyon minimális az esély a sikerre. Szóval ilyen esetben szerintem nem incel valaki, hiszen teljesen önként vonul el. Értem, ha nem vonulna el és próbálkozna akkor sem lenne sikeres, de ettől még ha nem tesz semmit nem incel valójában.
13-as voltam.
"ha nem tesz semmit nem incel valójában."
De az, HA ettől függetlenül sem kell a kutyának sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!