Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fogyatékkal élő férfiként hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogyatékkal élő férfiként hol és hogyan tudok kifejezetten látássérült 18-40 év közötti nőkkel ismerkedni?

Figyelt kérdés
Szeretetre vágyom és arra, hogy fontos legyek, mindig ott legyek neki amikor szüksége van rám, megbecsülésre, odaadásra, ölelésekre, bújásokra, intimitásra, és hogy boldoggá tudjam tenni azzal, hogy kitartok mellette.
2024. máj. 21. 21:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10# Igen, kétségbe vagyok esve, mert igazságtalannak tartom, hogy a párkapcsolataimban - akiket egy már nem létező, fogyatékkal élőkre szakosodott közösségben ismertem meg személyesen - nem kaptam meg a kellő szeretetet, intimitást, illetve eltérőek voltak az igényeink. Nem látom, hogy miben különbözik egy 18 éves egy 28 évestől, mert akiket ismertem ebben a korosztályban, nem láttam különbséget. Számomra ez egyetlen generáció.

"Nem az én korosztályom" - Hogy várjam el, hogy szeretve legyek, ha ellököm azt, aki talán felnézne rám, aki megértene, aki tisztelne, aki elfogadna olyannak amilyen vagyok, aki értékeli az erőfeszítéseimet, aki érezteti hogy fontos vagyok?

Mivel jelenleg már nincs közösség, ahol személyesen ismerkedhetnék és a társkeresőkön szintén kudarcok vannak (Nem kommunikálnak rendesen - egy két szóval mit kezdjek? - a matchek, korainak tartják a találkozót - én nem betűkkel szeretnék ismerkedni, hanem kedves szeretetreméltő nőkkel - vagy le akarnak húzni pénzzel, stb).

Barátaim között sincsenek ismerkedési lehetőségek.

Úgy vélem, hogy rengeteg erőfeszítést teszek, hogy kitörjek ebből az állapotból ahelyett, hogy sajnáltatnám magam. Mégse jutottam eddig sikerre. Segítségre van szükségem, mert kifogytam az ötletekből, a "csatornából" és még nem értem el a célomat.

A célom, hogy boldog párkapcsolatban legyek, megkapjam a szeretetet, amire szükségem van, cserébe magamhoz képest mindent megteszek, hogy a leendő páromat boldoggá tegyem.

2024. máj. 22. 11:28
 12/16 anonim ***** válasza:
42%
Sohasem lesz senkid. Fiatal , csinos meg főleg nem! Menj egy idős gondozónak! Majd szeretnek a 70 éves nénik. Kapsz szeretetet.
2024. máj. 22. 14:32
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Szemészeten
2024. máj. 25. 17:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Miért épp látássérülttel szeretnél ismerkedni? Egyik kérdéshez írt egy látássérült hölgy, talán 40 éves volt, de ő özvegy lett és gyermeke van. Nem tudom, hogy megfelelő kapcsolat lenne-e ez számotokra - ezzel nagyon megfontoltnak kell lenni, hiszen nem csak ti, hanem gyerek is van a képben.
2024. máj. 25. 21:39
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
"Nem látom, hogy miben különbözik egy 18 éves egy 28 évestől, mert akiket ismertem ebben a korosztályban, nem láttam különbséget." - ha nem látod a különbséget egy a szüleivel lakó, még tanuló kamaszlány, és egy felnőtt, dolgozó nő között, akkor kíméld meg magadtól a nőket. Ez két különböző életszakasz, marhára nem egy generáció, és azért egy nő lényegesen több, mint egy külső/életkor kombó.
2024. máj. 26. 06:00
 16/16 anonim ***** válasza:
32%

Ha egészséges nőkkel siha nem sikerült kapcsolatban maradnod, mert szerintük nem voltál jó partner, akkor nem biztos, hogy egy látássérültet kéne tönkretenned.

Inkább el kéne gondolkoznod, higy mi veled a baj, nem egy orvosi diagnózis mögé bújni.

Egy látássérültnek van elég baja nélküled is.

2024. máj. 26. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!