Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Személyesen még mindig jobb ismerkedni? Mint neten? 24F vagyok!
Én csak élőben ismerkedem, az ilyen online irogatósdi nagyon nem nekem való.
De nem utcán, tömegközlekedésen vagy kondiban (hisz ott az embernek meg van a maga dolga), de programokon, társasjáaék esteken, koncerten, beülve kávézóban/bárban, ahol úgyis ott leszel egy darabig, nincs rohanás stb stb
Én agglomerációban lakom, itt régen a kis községben 6 kocsma volt, most is azért még három üzemel. De én be vonatozom egy órát Budapestre például mindenért, de szerintem mindenkihez van 1 órán belül egy értelmes város, értelmes programokkal/beülős helyekkel.
Vagy van ott barátnőm akinél aludhatok, vagy megvárom az első vonatot haza. Napközben meg elmenni valahova (pláne a vármegye bérlettel már) nem akkora nehézség.
Koncerten én is csak egyszer voltam összesen, jövő héten megyek a másodikra. Nagyon ritkán és tényleg csak arra megyek, amelyik érdekel.
Sok férfi megy egyedül bárba amúgy, klubba kevésbé, de bárba igen. Kávézóba meg méginkább, legtöbben egyedül mennek.
De ha arra nincs pénzed, hogy heti egyszer kimozdulj valahova egy kávét meginni, hogy tudnál randizni? Senki se akarna egész nap otthon ülve semmit csinálni 365 napban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!