Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Facebook, insta, messenger...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebook, insta, messenger nélkül nem lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Egyedül csak TikTokon vagyok fent és Viberem van. Nem párkeresés miatt írom ki, csak közvélemény kutatás.
2024. máj. 20. 18:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos lehet, mindegyik platformon van üzenetküldés.
2024. máj. 20. 18:57
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Van a klasszikus telefon. Fellehet hívni egymást. :)
2024. máj. 20. 18:59
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

Nem mondom, hogy megoldhatatlan lenne a dolog, de nem szívesen tanulnám meg egy tök más program működését egy idegen miatt, akivel lehet nem lesz semmi. Én messengert használok mindenkivel, szeretem, ismerem. A Face-n kívül semmilyen platformot nem használok, a Tiktokot kifejezetten utálom.

Szerintem a nem lehet ismerkedni erős kifejezés, de egyszerűbb, minél több social felületen vagy fent. Nekem mindig fura, ha valakinek a korosztályomban (30 körül) nincs facebookja. De,csak mert nagyon szokatlan és általában olyan ok van a háttérben, amivel nem tudok azonosulni.

2024. máj. 20. 18:59
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
De messengered fb nélkül is lehet, nem?
2024. máj. 20. 19:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak Messengeren szeretek beszélgetni, hívni is ott szoktam embereket. Vibert nem használom, nem töltök le külön programot 1-2 ember kedvéért. Biztos lehet így ismerkedni, csak nem velem.
2024. máj. 20. 19:14
 6/14 anonim ***** válasza:
54%
Személyesen kell.
2024. máj. 20. 19:23
 7/14 anonim ***** válasza:

Amikor en ismerkedtem, egyik se letezett. De nem is sikerultek jol az ismerkedeseim.......

39F incel

2024. máj. 20. 19:29
 8/14 A kérdező kommentje:
Oké hogy lehet ezek nélkül is valakivel találkozni vagy megismerkedni, de nem lesz nehéz utána tartani a kapcsolatot ezek nélkül?
2024. máj. 20. 19:42
 9/14 anonim ***** válasza:
45%
Viberen lehet tartani a kapcsolatot.
2024. máj. 20. 19:46
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Felraksz egy Vibert vagy Messengert. Elfér nem?
2024. máj. 20. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!