Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell ismerkedni?
Hiába a Netes társkeresők kínálata, sokszor abbamarad a kezdőd ismerkedés, mert a másik fél nem kérdez, csak válaszol 1-1 mondattal a kérdésemre, és ennyi. Nem megy tovább a beszélgetés.
Egy idő után nagyon fárasztó, hogy csak én tartsam fenn a kommunikációt. Te hogy csinálod, nagyobb sikereid vannak?
Valószínű férfi vagy, mert amit írtál (egy-egy mondatos semmilyen válaszok) az a nőkre jellemző.
Tehát férfiként ne várj csodát a netes kereséstől. Kivétel ha az idős illetve duci nőket kedveled. 40 alatti csinos nőt nem fogsz kapni.
5, Vagyok. Írtam, nem kell praktika ha idősebb vagy duci nőt szeretnél.
Ők nem jók? Milyen nőt szeretnél?
Jó fotókat tegyél fel magadról. Olyanokat, ami nem jellemző rád, de a nőknek nagyon bejön. Pl tengerpart, pálmafák, koktélok, felhőkarcolók, kaszinók, menő autók, motorok, szelfik híres emberekkel, ahol te nagyobb királynak nézel ki, mint maga a híres ember. Nálam ez vált be. Tehát már a kinézeteddel is hazudj nekik, ami a csövön kifér. Rövid úton lebeszélni a randit és szóban is folytatni a hazudozást és minél előbb megdönteni őket. Addig húzni amig tudod tartani és utána dobni és már keresni is a másikat, had örlődjenek lelkileg, hogy mi lehet a gond, hogy már megint nem kellettek eléggé.
(Ne feledd a: nőnap a dobozi utcában című YT videó tartalmát, mert ez az egyetlen valóság, tehát "Vigyázzatok a nőkre, mert mind egy ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!