Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell ismerkedni?

Figyelt kérdés

Hiába a Netes társkeresők kínálata, sokszor abbamarad a kezdőd ismerkedés, mert a másik fél nem kérdez, csak válaszol 1-1 mondattal a kérdésemre, és ennyi. Nem megy tovább a beszélgetés.

Egy idő után nagyon fárasztó, hogy csak én tartsam fenn a kommunikációt. Te hogy csinálod, nagyobb sikereid vannak?

2024. máj. 18. 08:46
 1/10 VadApuci válasza:
100%
aki csak a kérdéseidre válaszol, és te nem érdekled, arra kár időt pazarolni.az nem ismerkedés, csak kérdez-felelek.az ilyeneket töröld, és keress olyat akivel lehet beszélgetni, érdeklődik, ő is kérdez ;)
2024. máj. 18. 08:55
 2/10 anonim válasza:
Mindenhol kivéve neten
2024. máj. 18. 09:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Fagyizókban általában mindig sikeres a beszélgetés, mert mindenki szereti az édességeket. Mondanám, hogy a cukrászatokban is hasonló a helyzet, de ott azért kicsit molettebbek az emberek, ami nem hiszem, hogy ideális hosszútávon.
2024. máj. 23. 14:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Pedig pont a Netes ismerkedéshez szeretnék tanácsokat kapni.
2024. máj. 23. 14:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Valószínű férfi vagy, mert amit írtál (egy-egy mondatos semmilyen válaszok) az a nőkre jellemző.

Tehát férfiként ne várj csodát a netes kereséstől. Kivétel ha az idős illetve duci nőket kedveled. 40 alatti csinos nőt nem fogsz kapni.

2024. máj. 23. 15:21
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, férfi vagyok. Sejtettem, hogy a nőknek itt is könnyebb, de nincs valami bevált praktika nekünk is?
2024. máj. 23. 16:01
 7/10 anonim ***** válasza:

5, Vagyok. Írtam, nem kell praktika ha idősebb vagy duci nőt szeretnél.

Ők nem jók? Milyen nőt szeretnél?

2024. máj. 23. 16:03
 8/10 A kérdező kommentje:
7: A lényeg a személyisége, csak szinte mindig az a vége, hogy 2-3 levélváltás után lelépnek, nem válaszolnak, csak én kérdezek, így elhal. Külsőre nincs nagy elvárásom, ne cigizzen, és független legyen, 30-50 közöttinek örülnék. És persze legyen valami közös témánk.
2024. máj. 23. 17:52
 9/10 anonim ***** válasza:
A kérdezz-felelek se valami izgi ismerkedésnél. Inkább témát dobj fel többet.
2024. máj. 23. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Jó fotókat tegyél fel magadról. Olyanokat, ami nem jellemző rád, de a nőknek nagyon bejön. Pl tengerpart, pálmafák, koktélok, felhőkarcolók, kaszinók, menő autók, motorok, szelfik híres emberekkel, ahol te nagyobb királynak nézel ki, mint maga a híres ember. Nálam ez vált be. Tehát már a kinézeteddel is hazudj nekik, ami a csövön kifér. Rövid úton lebeszélni a randit és szóban is folytatni a hazudozást és minél előbb megdönteni őket. Addig húzni amig tudod tartani és utána dobni és már keresni is a másikat, had örlődjenek lelkileg, hogy mi lehet a gond, hogy már megint nem kellettek eléggé.

(Ne feledd a: nőnap a dobozi utcában című YT videó tartalmát, mert ez az egyetlen valóság, tehát "Vigyázzatok a nőkre, mert mind egy ...)

2024. máj. 25. 04:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!