Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Falun tényleg elég ha van az embernek egy jobbfajta márkás autója és már tapadnak is rá a nők?
Figyelt kérdés
Sokszor írják itt ha van egy mercedesed vagy bmwd audid akkor falun könnyű lesz csajozni.2024. máj. 18. 06:15
11/12 anonim válasza:
Ha jól nézel ki akkor igen, elég nagy előny tud lenni. Tapasztalat, volt egy elég jó terepjáróm plusz állítólag én is jó pasi vagyok.
12/12 anonim válasza:
Ez a ratyik mentsvára már bocs 😅 volt egy extra hímsovi exem aki szerint azért nem talál normális nőt mert mindenki a pénzre megy, közbe úgy bánt velem amit egy multimilliárdosnak se tűrne senki…
Nekem mindig akadtak olyan pasik is akiknek felső kategóriás autója van, aztán általában sokkal hamarabb éreztem jól magam egy átlag fiatallal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!