Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért keveslik a nők az átlag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keveslik a nők az átlag fizetést egy pasitól nettó 400e?

Figyelt kérdés
[link]
2024. máj. 14. 10:44
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
64%
Azért is vicces a kérdés, mert az, hogy mennyit keres valaki, rettentő kevés információ. Van, aki havi 300 ezerből többet költ a párjára, mint aki egymilliót keres. Van, aki spórol, van akinek semmi nem elég és kifolyik a pénz a kezei közül. Ha innen nézzük, mit számít, hogy ki mennyit keres? Nem inkább az a fontosabb, hogy hogyan bánik a pénzzel és milyen a személyisége?
2024. máj. 14. 11:43
 12/33 anonim ***** válasza:
58%
Igy ahogy a 9es irja. Nem igazán lehet rá családi életet alapozni. Én pl szeretnek gyereket, igy a duplaját várom el minimum. Nem keresek jól, (netto 580) de nem is vagyok férfi.... Szerintem először az anyagi helyzetedet tesd rendbe, és utána kezdj el randizásban gondolkodni.
2024. máj. 14. 12:33
 13/33 anonim ***** válasza:
24%
Hű, micsoda igények, ez igen! És csodálkozunk, hogy a férfiak ilyen kérdéseket tesznek fel.
2024. máj. 14. 12:45
 14/33 anonim ***** válasza:
28%
Miért számit ez a nőknek?Nem az ő pénzük.Akinek meg számit az kurvának hívják.:)
2024. máj. 14. 12:52
 15/33 anonim ***** válasza:
51%

Nekem azért számít, mert örülnék neki ha kitudná fizetni a saját részét ha elmegyünk nyaralni, étterembe, színház, stb..

2024. máj. 14. 13:07
 16/33 anonim ***** válasza:
66%

"Hű, micsoda igények, ez igen! És csodálkozunk, hogy a férfiak ilyen kérdéseket tesznek fel."

Szerintem a nagy része troll. Nekem több férfiismerősöm nem keres ennyit vagy ekörül keres (nem láttam a bérpapírt, csak a munkájukból kiindulva) és nemhogy párjuk, de családjuk van.

Párom is 400-at keres (diplomás, 2 nyelvvizsgával). Sőt, mikor évekkel ezelőtt öszejöttünk, nem keresett ennyit. A fizetés önmagában semmit nem mond (legalább is nekem): nem mindegy, hogy emellett van-e ház, van-e hitel, hogy bánik a pénzzel, stb.

2024. máj. 14. 13:11
 17/33 anonim ***** válasza:
65%

"Nekem azért számít, mert örülnék neki ha kitudná fizetni a saját részét ha elmegyünk nyaralni, étterembe, színház, stb.."

Ha ezt havi 400-ból nem tudja kifizetni, akkor elég bénán gazdálkodik vagy csak más, számára fontosabb dolgokra költ.

2024. máj. 14. 13:12
 18/33 anonim ***** válasza:
24%

Oké, én csak arra válaszoltam, miért számít mennyit keres valaki.

2024. máj. 14. 13:13
 19/33 anonim ***** válasza:
22%

Hát tekintve hogy a férjem 450 et kap kézhez a munkahelyéről, a vállalkozásából meg 2-8 száz ezreket hoz haza , én pedig 300-at keresek, a vállalkozásomból 200 körül jön hozzá, nekem kevés lenne.

És még csak az elején tartok.

Szeretnék 3 éven belül 600-at megkeresni.

2024. máj. 14. 14:01
 20/33 anonim ***** válasza:
70%

11-esnek jár a pont. Mi ketten 400-E alatt kielégítően élünk. Nem albérletlen és nincs hitel, de egy albérlethez sem kéne sokkal többet hozzácsapni. Nyilván át kéne alakítani az életet, de akkor 500-E alatt meglennénk. Gyerek sincs tervben, de akkor gyerek miatt mondjunk 650-ezret és annak a fele a férfinál még mindig 400 alatt van. Illetve keresztfiaimnál most már csak k.b. 500-E van meg 4 emberre összesen és albérlettel együtt nagyon jól élnek. Ők nem utazgatnak, én gyerek nélkül utazgatok.

Nem lehet ezt leáltalánosítani így.

2024. máj. 14. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!