Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy 30-40 között hogy szeretne komoly kapcsolatot ( később családot ) de nem talál senkit? Mi lehetne a megoldás?
Úgy érzem, home office-ban fogok elpusztulni...
F
40 vagyok férfi és a pénz az én családom.
Pénzben sose csalodtam.
Én járok ( bár most már tervezem hogy elhagyom őket ) ilyen társkereső rendezvényekre. Értékmentes a világ. Senki nem akar igazából ismerkedni már, mindenki fásult, bezárkózott vagy pedig irreális elvárásai vannak a másikkal szemben.
Senki se kíváncsi a másikra, mindenki önmegvalósít, párban gondolkodni senki sem akar, tud vagy szeretne. Én ezt tapasztalom
38F
5: Az önmegvalósításban nemcsak a karrier, vagy folyamatos szórakozásfüggés van benne, hanem a gyerekvállalás is. Vannak, akiknek igazából ekörül forog a kapcsolat, a társ ehhez kell. Több férfiismerősöm is mondta, hogy amint meglett a gyerek, már mellékszereplőú lett a kapcsolatban.
Van olyan, akinek ha nem lehet gyereke, akkor társat sem akar, mondván hogy minek. De lehetne még sorolni ezeket, hogy mennyire nem a kapcsolat a prioritás egyeseknél.
9-es: ha tehetek egy javaslatot 37 évesen, ne válogass ennyire korban. Pont az a korosztály vagy, aki még akár szóba is jöhet sokaknál. Próbálj meg egy 10 éves intervallumot megadni, 25-35. Ha az értékrend rendben van akkor pedig foggal körömmel ragaszkodj hozzá és vedd el feleségül. Ne halogassad a dolgot.
Az évek múlásával csak még nehezebb lesz, konkrétan egy nőnek 30 felett iszonyatosan nehéz, férfiaknál ez kb. 35 felett kezdődik. Aztán nőknél 35 felett konkrétan ENNYI, ahogy férfiaknál ez kb. 40-re datálható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!