Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csúnya munkanélküli vagy alig van pénzed hogy csajozz?
Próbálj meg szerezni csajozástól függetlenül is állást
Amíg nincs melód, arra az időre ne csajozz. Árthat az önbizalmadnak,önbecslésednek, ha valaki ezmiatt kikosaraz. Közben lehet, hogy ugyanazzal a csajjal tök jól meglennétek,ha x idővel később mennél oda, így meg nem érdekelnéd, lepattintana. (pl családot eltartani,albérlet nem egyedül hanem ketten, rezsi)
5, hogy sikerült?
Nagyon nem akarok a részletekbe belemenni, de néhány dolgot elárulok:
Őszinteség - első perctől kezdve önmagamat adtam, nem alakoskodtam, nem játszottam meg magam, és ilyesmi.
Bebizonyítottam, hogy nem a pénzére hajtok - ezt elég nehéz volt, mert sok barátja óvta tőlem emiatt
Mellette voltam mindig a bajban, sokat segítettem neki
Elfogadtam őt olyannak, amilyen, türelmes voltam én is
Bebizonyítottam, hogy annak ellenére, hogy csak érettségim van, nagyon is értelmes ember vagyok.
Empátia (Ha valóban kategóriánként van "osztályzás", és ebben a kategóriában 4,5 pipás vagyok, akkor az ennek köszönhető.)
Igyekeztem a kedvében járni, ápolni a kapcsolatot
Humorérzék.
Hűség, megbízhatóság.
stb.
tegnap 18:37
Szerintem meg csak extrém savanyú a szőlő. :D
14.: Sok minden kompenzálhatja a hátrányos helyzetet. Viszont az esetedben gyanítom, nem nyomorogtál a munkanélküliséged miatt. Vannak, akik nem elsősorban munkából élnek, hanem vagyonjövedelemből, ezért nem szorulnak másra. Van, akit a szülei tartanak el. Ha viszont nyomorogtál volna, akkor nehéz lett volna olyan nőt szerezned, amilyen van. Én is kissé szkeptikus vagyok a történeted valóságtartalamával kapcsolatban.
Amúgy nem hiszem, hogy annyira csúnya lennél. Ha az lennél, akkor ennyi hátrány mellett olyan nőt nem találtál volna, amilyet írtál. Ha valaki nem elég tanult, vagy munkanélküli, vagy fogyatékos, vagy csúnya, még találhat jó adottságú társat, ha ezekből csak egy áll fenn. De ha a helyzete halmozottan hátrányos, akkor nagyon megnehezül a dolga. Találhat társat, de nem túl jó adottságút.
Azt sehol nem állítottam, hogy nyomorgok. Az apámmal élek együtt, és kétlaki életről van szó.
Az ő részéről a gazdagság is viszonylagos, nem azt mondom, hogy milliárdos, de azért egy jó állapotú majdnem 120 nm-es lakása van.
Nem mondom azt se, hogy én vagyok a világ legrondább embere, de nem vagyok szép. Bocs, de totál leírást, jó hogy nem fényképet nem fogok magamról közölni, csak hogy bizonygassam az igazamat.
Azt se mondtam, hogy a barátnőm tökéletes, neki is megvannak a maga hibái, amit tolerálni tudok.
De részemről ennyi, nem magyarázkodnék tovább, pláne nem teregetném ki a magánéletemet, csak azt mondom, hogy nem lehetetlen, ha vannak erényeid. De ha nulla erény, és sunyi is meg mittudomén, és csak világszépe felel meg, akkor tényleg nincs esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!