Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nincs normális férfi mintája, az a párkapcsolatokban is sikertelen marad?
Ugyan már, nekünk apánk sem volt, mert az alkoholizmusa miatt elváltak apánkkal még akkor, mikor gyerekek voltunk.
Nekem is normális férjem van, meg a bátyámnak is normális felesége.
Tök jó, hogy egyik eddigi válaszoló sem tud szöveget értelmezni.
A kérdésre válaszolva igen és egyben nem is.
Az biztos, hogy sokkal nehezebb dolgunk van. Mert zsigeri szinten rögzülnének olyan attitűdök amiket NEM lehet megtanulni, csinálni igen, csak azt te is érzed mű.
Sose lesz meg magadtól az az alfa kisugárzás amitől felfigyelnek rád a csajok. Ez nem zárja ki, hogy nem lesz bnőd csak qurva nehéz eladni így magad. Voltam ebben a cipőben és az évek sem hozzák meg azt ami nincs 30+
Ettől lehet meg lesz is csak nehezebben mint másnak.
Apám egy fax mégis világ életemben volt csajom, több is egyszerre... aki a szomszédnő után csak ácsingózott én meg is dugtam. Agy kérdése az egész!
Apád max annyira hat rád hogy mivé taníttat! Ha esetleg semmire, még akkoris lehet belőled valaki, max nem leszel NER lovag! A csajozásra ez nincs döntő hatással!
A csajok ezres swiftben is megnéztek. És többet döngettem meg benne mint a mostani vadiúj autómban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!