Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír? ( ebben az esetben nagyon furcsa)
Figyelt kérdés
Van egy 29 éves pasi akivel messengeren ismerkedtem meg. Taliztunk, a tali előtt állandóan írt. Talin láttam rajta, hogy tetszek neki meg voltak a jelek: tág pupilla, ölelésnél éreztem a szerszáma is felált, nem is egyszer. Csókja isteni volt. Mindig közel húzodott hozzám, velem foglakozott. Jól elbeszélgettünk, dícsért, bókolt, hogy milyen szép vagyok a tali végén még azt is, mondta hogy szeret. Tali után is írt, hogy jó volt a tali, mondjuk azt is írta, hogy kicsit keveselte az időt amit velem tölthetett. Csak 5 órát töltöttünk együtt. Most délutánba dolgozott a héten és azt mondja azért nem ír mert hulla fáradt, ne haragudjak. De nincs is fenn a facen úgy mint szokott, ismerősei száma se növekszik, mindig 10 percekre lép fel, tali előtt nem így messengerezett, lehet hogy tényleg ennyire fáradt vagy nem tudom mi van vele, mert mikor déleőtös akkor tök jól elbeszélgettünk. Egyedül él a pasi, szülei meghaltak mindent maga rendez, főz, takarít, boltba megy. Bulizni nem jár. Miért nem ír akkor vajon? Miért van ilyen furán keveset fenn facen?2024. máj. 11. 11:36
11/29 anonim válasza:
Lehet lebukott a barátnőjénél.
12/29 anonim válasza:
Várd meg, hogy írjon, és hívjon randira. Ott majd rögtön egyezzetek meg a következő találkozó helyében és idejében.
13/29 anonim válasza:
Kérlek ebbe a hirtelen "te vagy életem szerelme" dologba ne menj bele. Amilyen könnyen jön, olyan könnyen megy. Az ilyen emberek az örök lángolást és rózsaszín ködöt keresik, a mély és hosszútávú szeretettel nem tudnak mit kezdeni. Alábbhagy ez a kezdeti érzés és szemrebbenés nélkül otthagy, mikor benned már kialakultak az érzelmek.
14/29 anonim válasza:
Ha mar eleve ez van hogy o faradt es azert nem irt akkor ott mar valami nem stimmel. Lehet meggondolta magat veled kapcsolatban sajnos es mar nem akar energiat bele fektetni.
15/29 anonim válasza:
Biztos, hogy van nője. Amúgy ha valaki szerelmet vall első randin, akkor meneküljetek, nem normális dolog.
16/29 anonim válasza:
Tág pupilla🤣 lehet elpippantott egy zöldet
18/29 anonim válasza:
jah ehhez értenek, hogy felhúzzák a másikat utána meg ghostolják hadd vergődjön mikor már totál bindulnak rájuk, jah lehet játszma is, de elég gáz, ha már az elején totál rádizgulás meg életem szerelme te vagy...red flag, aki nem tartja a kontaktot és lazitva kihagy heteket hónapokat talán...az meg már vörös posztó, hogy nem csak te vagy neki.
19/29 anonim válasza:
kérdezz rá, hogy van-e baj. Egyszer randiztam egy sráccal, kérte, hogy legyen kövi randi, másnap és utána is még egyeztettünk online, aztán hirtelen eltűnt, és miután 3 napig nagyon aggódtam, azt írta, hogy nem akar tőlem mégse semmit. Fura.
20/29 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle, látta de nem ír. Alig van fenn. Ráadásul a tesója rám írt hogy van e barátom mert látott egy fiúval ahol lakok abban a városban. Le tiltottam a tesóját, elküldtem neki hogy letiltottam a tesóját , látta de nem jelez semmit. Nagyon nem értem mi van. Pedig egy normális, gyengéd, aranyos pali.
2024. máj. 12. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!