Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem "menő" rövid bemutat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem "menő" rövid bemutatkozást írni magadról társkereső oldalon?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan kitesznek egy képet, meg max annyit hogy :"nincs időm a játszmákra" vagy hogy "nem egy éjszakás partnert keresek".

Nem lenne jobb az hogy ha írna magáról az ember pár sort hogy mi a hobby-ja vagy mit szeret az életben és/vagy szabadidejében csinálni? Lehet kevesebb olyan ember írna rá aki csak a külseje miatt húzza őt jobbra?

A bejelölhető hashtag-eket sem igazán használják jól. Mit kezdjen azzal az ember hogy bejelöli azt hogy #haj vagy #eper. Ezzel mit akar magáról közölni?

Lehet túl utópisztikusan állok a tinderhez és társaihoz? Vagy csak boomer vagyok (30 évesen) hogy nem akarok mindenkire ráírni hogy aztán 15p alatt rájöjjek hogy nem az adott embert keresem.

Szerintetek is kellene "kötelező" bemutatkozó", mondjuk minimum 100 karakter hosszan, értelmesen?

máj. 11. 10:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A fotó alapján. Nem csak a kinézet, hanem a fotó összességeben. PL éles e a kép, felöltözve van lefotozva..., nem sörrel a kezében van lefotózva.., mosolyog e ( nálam a legfontosabb), egész alakos (szán rá annyi időt hogy valakit megkérjen hogy fotózza le, nem bamba szelfi) stb

Én ezekböl már rengeteg dolgot leszűrök.

Aki nagyon nem helyes de a személyisége nagyon ott van, az élőben ismerkedjen 😊

máj. 14. 06:11
 12/22 anonim ***** válasza:

Volt olyan aki nagyon hosszú bemutatkozást írt, pont azért ejtettem ki ( nem is igaz mert pár szót beszéltünk 😂) mindentis leirt, ahhh

És azt kérte hogy pontokba szedve én is tegyem ezt 🤣 katasztrófa

11 és voltam

De ez csak az én véleményem. Mindenkinek más a szimpatikus van akinek a hosszú bemutatkozás van akinek a rövid

Megtalálod a párod, kitartás 😊

máj. 14. 06:15
 13/22 A kérdező kommentje:

Na nekem pedig pont az ilyen mű képek nem jönnek be. Steril centire beállított kép. Elmereng a tájba miközben fotózzák, esetleg egy virágot letépve gondolkozik el mily rövid is az élet. Másik ami ha nem is Red flag de legalább sárga az a Gym-es kép.

Én nem olyanokkal akarok összejönni akinek a külsőségek ennyire fontosak. Nem egy top modellt akarok magam mellé.

máj. 14. 06:39
 14/22 anonim ***** válasza:

Ha már képek..én azt szeretem amikor gyerekkel pózolnak.

Kiderül hogy nem is az ő gyerekük, hanem valami random távoli rokona/szomszédja gyereke, de ezt a képet feltétlenül ki kellett tennie 😂 növeliaz esélyeit 😂

Nyilván mindenki azt hiszi hogy a saját kölyke. Úgy áll hozzá az ember, hogy ez egy apa

Vagy kutya/macska van a kezébe. De cuki fur daddy 😍 Jaaa..hogy ez a nagyanyja kutyája/macskája amit szökőévente 1x lát. Ő nem tart állatot/nem szereti az állatokat. Aham. Lényeges akkor vele pózolni.

máj. 14. 07:10
 15/22 anonim ***** válasza:
Mindegy milyen a bemutatkozó szöveg, társkereső oldalakon kép alapján ítélnek meg az emberek és döntik majd el hogy szóbaállnak-e veled.
máj. 19. 07:35
 16/22 A kérdező kommentje:
Az tény hogy a kép az első szűrő, ha valaki 10/8 kép alapján de nincs semmi más infó róla akkor én nem húzom jobbra, de egy 10/6-nak van esélye egy számomra szimpatikus leírással. Bár tudom én vagyok a ritkábbik álat faj :D
máj. 19. 09:43
 17/22 anonim ***** válasza:
Hiába matchelek a nőkkel és írok nekik valamit nagyon kevés van csak amelyik válaszol. Azt meg sem említem szivesen de a legtöbb ha válaszol is akkor csak pár szavas vagy mondatos választ ír utána eltűnik a beszélgetés vagy nem válaszol soha többet. Felesleges időpocsékolás. Élőben meg már sajnos nem olyan könnyű az ismerkedés az egyre csapnivalóbb kommunikációnak köszönhetően.
máj. 20. 06:35
 18/22 A kérdező kommentje:
Mostanában a boo alkalmazást használom, ott egész jó az arány a bemutatkozások szempontjából. Legalábbis a tinder/badoo/fb társkeresőhöz képest
jún. 4. 22:53
 19/22 anonim ***** válasza:

Ahogy én láttam (női profilokat szoktam nézni) inkább korosztályfüggő van-e bemutatkozás. 30 alatti hölgyek csak pár képet tesznek fel. 30-40 között már vegyes. 40 felett már jóval több bemutatkozás és infó van az adatlapon.

A férfi profilokat nem tudom :)

jún. 5. 14:17
 20/22 anonim ***** válasza:
19-es! Jó meglátás. Válaszodban jól összefoglaltad a generáció romlást. Minél idősebb valaki annál jobban becsüli az életét és az őt körbevévő embereket. A mostani korosztály a 10-en és 20-on évesek már sajnos hamis illúziókban és különböző sztereotípiákban szenvednek. Egy 50+ os ember még tudja milyen a belső tulajdonság alapján értékelni valamkit, a mostani generáció aminek én is sajnos a tagja vagyok ezt már egyre kevésbé tudja. Manapság csak a külső tényezők és az anyagiak érnek valamit.
jún. 5. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!