Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Barátkozók, ismerkedők, mi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátkozók, ismerkedők, mi az oka, hogy ennyi türelmetek sincs?

Figyelt kérdés

Hétvége előtt az ismerkedés topicban kommenteltem. A kérdésíró leírta kit keres, én pedig kommentben jeleztem, hogy sok mindenben egyezünk és leírtam a hasonlóságokat, de azt is, hogy akad amiben különbözünk. Nem reagált, én pedig nem voltam azóta itt online. Most láttam, hogy 3 napja írt nekem valaki egy levelet aki ezt a kommentem olvasta. Mivel hosszabban írt én is hosszabb bemutatkozó levélben válaszoltam, ami beletelt kis időbe. De elküldeni a levelet nem tudtam, mert ez volt kiírva: "A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani

(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!" Ez már nem az első hasonló eset. Ti nem gondoltok arra, hogy nem mindenki lóg naponta a gyakorin, hanem másról is szól az élet?

2024. máj. 8. 00:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg nagyon hervasztó lehet, de túl kell lépni rajta. Sosem tudhatod meg, mi jár egy ember fejében, még akkor sem ha együtt élsz vele. Csak egy tipp: lehet hogy az illető később átgondolta, és meggondolta magát, és lehet hogy nem is az időzényező játszott szerepet abban, hogy törölte magát. Lehet hogy házas volt és nem akarta hogy kiderüljön, mással beszélget. A lényeg az, hogy ne vedd magadra.
2024. máj. 8. 06:48
 2/3 anonim ***** válasza:
33%

Komolyan ez életed traumája, hogy a gyk-n nem tudsz üzenetet küldeni valakinek, mert nem várt rád napokig? 😂😂😂😂

Ebből nem úgy tűnik, hogy van életed.

2024. máj. 8. 07:36
 3/3 anonim ***** válasza:
73%
Ha valaki intenzíven ismerkedik, pláne más platformokon is, akkor három nap alatt tucatnyi másik embert is megismerhet. Egy bemutatkozó levél még nem elköteleződés.
2024. máj. 8. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!