Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőkön kívül tippek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőkön kívül tippek ismerkedésre?

Figyelt kérdés

30 éves nőként nem tudom, hol találhatnék magamnak párt. Sajnos nem olyan a munkám, hogy azon keresztül lehetőségem lenne ismerkedni, utcán sem jönnek oda hozzám, edzésen sem.

Nyilván próbáltam ezeket az appokat, de sosem találtam hozzám valót, pedig sok emberrel találkoztam, meg rájöttem, hogy szerintem az is baj, hogy nekem hiányzik a személyes ismerkedés "romantikája". Az eddigi párjaim a való életben alakultak, őket sem tudom, hogy, valahogy a véletlen folytán, de idővel erre az esély egyre kevesebb, mindenkinek családja, párja van (és amúgy ez így van jól).

Nagyon magányosnak érzem magam. Tudnátok pár tippet mondani, hol próbálhatnám meg az ismerkedést, ahol van is arra esély, hogy bárki megszólít, és alakul valami? Konkrétan olyan hely tippeket várnék, amik hatékonyak ismerkedés szempontból, nem az van, hogy eltöltök egy csomó időt, elköltök egy csomó pénzt, ráadásul szerencsétlennek érzem magam egyedül, és nem történik semmi. (Mint pl. koncerteken)

Nagyobb városban élek, de nem Budapesten, ha ez számít.

2024. máj. 3. 22:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Van valami hobbid? Ez is lehet akár iránymutató.

Sok olyan csoport van akik pl.: szeretnek kirándulni.

Ezeken a helyeken is megtalálhatod a párod.

Online társkereső? Sokat kell szűrni, de idővel megtalálod azt akit keresel.

2024. máj. 4. 04:51
 12/20 anonim ***** válasza:
33%
Ha kimozdulsz otthonról, akkor rendszeresen szólítanak le férfiak. A többi csak azon múlik, hogy mennyire van magasan a mércéd a férfiak külsejét tekintve.
2024. máj. 4. 07:30
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket!

Van, amit meg fogok fogadni. :)

2024. máj. 4. 08:43
 14/20 anonim ***** válasza:
72%
Sehol
2024. máj. 4. 09:30
 15/20 anonim ***** válasza:

Ezt mégis honnan szeded? Teljesen átlagos nő vagyok, mégse szólított még le senki csak úgy, se engem sem a barátnőimet.

2024. máj. 4. 15:50
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
15: Ez csak az itteni férfiak becsípődése, a valóság teljesen más. Én ugyan átlag alatti nő vagyok, így esetemben érthető, de figyelve magam körül az eseményeket, én is azt látom, hogy átlagos nőkkel sem történik ilyen, csak a kifejezetten szépekkel, de már ez is erősen visszaszorulóban van. Szóval messze nem elég kilépni az otthonunk ajtaján, mert az utcán, boltban stb. senki nem fog vadidegeneket "zaklatni".
2024. máj. 4. 15:56
 17/20 anonim ***** válasza:

Pedig én hányszor szólítanék meg szimpatikus hölgyeket nyilvános helyeken, de honnét tudjam, hogy vevő lenne ismerkedésre és nem venné tolakodásnak?

Persze más az, amikor valamilyen egyértelmű jelet küldenek, de ez sajnos elég ritka(vagy csak nem veszem észre, az is lehet 😅)

2024. máj. 4. 15:59
 18/20 A kérdező kommentje:

Na ezt én is akartam írni, hogy kb. évente egy pasi szólít le csak úgy, arra meg igencsak kevés az esély, hogy az még be is jön, főleg, hogy általában 50 pluszos korosztályról van inkább szó.

17-es: szerintem menj oda simán ilyenkor, ha lekoptatnak, azzal meg nem kell foglalkozni. Tudom, ez ilyen tipikus női tanács, de én pl. sose tartottam cikinek, ha valaki odajött hozzám, akkor se, ha nem jött be.

2024. máj. 4. 16:07
 19/20 anonim ***** válasza:

16 Teljesen egyetértek, de tényleg egy- két ember mintha teljesen más világban élne.

17 Hát erre azt tudom mondani így nőként, hogy próba szerencse. Lehet lesz pár kellemetlen élmény de lehet egy jó dolognak a kezdete lesz az egész. Barátnőmhöz többször mentek már oda, neki hízelgő volt, mégha olyan is jött oda akivel nem feltétlen szeretne ismerkedni. Egyébként a férfiak hajlamosak nem felismerni a jeleket, persze nem azt mondom biztosan sikerrel jársz, de szerintem ez egy bátor dolognak számít mai világban már így ismerkedni. Legalábbis nekem sokkal jobban tetszene így az ismerkedés, mint pl társkeresőn

2024. máj. 4. 16:10
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Akiknek nincs vagy már nincs baráti társaságuk akikkel többen elmennének szórakozni , bulikba, nyaralás egyebek és munkahelyen kívül nem járnak el semerre...

Kb. mind azt kérdezik és várják, hogy még is hol?

És várunk és várunk, hogy hátha itt hátha ott...aztán évek telnek el...szívás.

2024. máj. 4. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!