Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves férfiként milyen nőknél lehet még esélyem?
- 180cm magas
- Sportos, rendszeresen edző
- Jogsi VAN
- Egyetemre járt
- Több idegen nyelven folyékonyan beszélő
- Fizetés havi kb nettó 1.4 millió felett
- Nem veszekedős-balhézós
Ha a forróvérű tányérdobáló ordibálós latinos kapcsolatokat szereted akkor sajnos rossz hírem van. Ennek amúgy az oka, hogy nagyon veszekedős-ordibálós családban nőttem fel, így egy életre teljesen meggyűlöltem a piszticsáré veszekedéseket és mindig a különböző nézetű emberek összebékítése az elsődleges számomra.
Hátrányok:
- Rossz szelf-marketing (borzalmas, nem tudom eladni magam, így nem arulok el nagy titkot azzal, hogy a netes társkeresőkön kb nulla sikerem volt)
- Nagyon magas önbizalom
Ez azért hátrány, mert már eljutottam arra a szintre, hogy már senkinek és semminek sem kell bizonyítanom többet, így női szempontból nézve nagyon nehezen vagyok formálható az ő saját játszmázásgatásaik alapján, azaz nem bírnak ugráltatni mint egy kiskutyát, mert nem az állandó visszajelzések alapján tudom csak "valakinek" érezni magam.
Veled nem a rossz self marketing vagy túlzott önbizalom a baj, hanem hogy kb tárgyiasitod a nőket és csak a külsőségeket látsz bennekük, amig ezen nem változtatsz nem sok nőnek leszel vonzó.
Olyan nőknél lehet esélyed, akiknek vonzóak a megadott paramétereid. Ez viszont nem attól függ milyen a testalkatuk. Amig meg nem láttam a szavazást addig pedig egész normálisnak tűntél, de aztán teljesen kiábrándított és ez a hozzáállás a többséget szintén ki fogja ánrándítani.
"így női szempontból nézve nagyon nehezen vagyok formálható az ő saját játszmázásgatásaik alapján, azaz nem bírnak ugráltatni mint egy kiskutyát"
Na ez az egyik baj veled, hogy ez a véleményed a nőkről.
A kiírt szavazásod is sokat elárul rólad...
Jaa és helyesen piszlicsáré...
Menj dokihoz, nem kis baj van nálad fejben.
Néha szünetet is kell tartani.
Egyébként a kommentek tipikusak. Nagyon tipikusak.
Elmondom tulajdonképpen miről is van itt szó.
A szánalmas kis nyomi lúzer gyakorisok mérgesek és fortyognak, felrobbannának mert valaki egy kicsit is előrébb jutott az életben, mint ők. Így üvöltenek és vagdalkozni kezdenek és mindent elkövetnek, hogy lerántsák a trágyagödörbe a másikat, hogy akkor elmondhassák "na! Neked is elcseszett szánalmas nyomorék életed van! Hehe!"
- 'Misery needs company'
"Menj pszichológushoz", "kezeltesd magad", "senki vagy" blablabla. Igazából mint írtam nekem túl magas az önbizalmam, hogy ezeknek a senkiknek a vinnyogása különösebben meghassa a lelkivilágomat.
Szóval lehet azt akarjátok, hogy most olyasmiket írjak, hogy "brühühü igazatok van, egy senki vagyok!" majd berohanjak a szobámba sírni a párnáimba és akkor erre élvezkedhettek. Kb ez a jellemző itt.
De sajnos rossz hírem van: Próbálkozni próbálkozhattok, immunis vagyok rátok!
Tehát igazából csak saját magatok alatt vágjátok a fát. De engem annyira érint ez mint T-1000-et a töltény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!