Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemdohányzó csajok! Ha egy pasi bejön külsőre és belsőre, akkor kizáró ok az alábbi?
Az, hogy dohányzik. Ha egyszer le is szökik róla, az csakis önmagáért lesz/lehet.
Eddig hány dohányos és hány nem dohányos pasid volt? Te dohányoztál valaha?
Fiatalabb koromban nem volt kizáró ok egyáltalán, majdnem az összes pasim dohányzott. De hozzátenném, hogy abban a közegben még ma is ez a normális (Szerbiáról beszélünk, ha látogatóba megyek rokonokhoz és beülünk egy kávézóba vagy cukrászdába vagy bárhová, vágni lehet a füstöt kb, totál fullasztó érzés, nem is értem, hogy nem zavart ez kamaszként, vagy hogy nekik ez miért jó). Ma már azért erősen elszoktam ettől, nagyon zavarna az életteremben. Max úgy tudnám elfogadni, hogy kizárólag házon kívül szívja, szabad levegőn kevésbé zavar, de bevallom, hogy már ott is azért bántja az orrom.
Szóval, összességében volt 3 dohányzó exem, 2 nemdohányzó. Én a magam részéről sosem szoktam rá, buliban ifjúkoromban szívtam egy-egy szálat, néha füves cigit, de nem igazán éreztem soha a varázsát egyiknek sem, szóval részemről ez ennyiben is marad. Most már preferálom azt, ha valaki hozzám hasonló életet él, és nem kell kompromisszumokat kötnie egyikünknek sem- azért az neki sem jó, ha télen, hóban-fagyban, esőben, viharban, hajnalban és éjszaka közepén és mindig IS kiküldöm a ház elé cigizni, de közben meg az már nekem sem férne bele, hogy az összes minden a házban beigya magába a cigifüstöt (apám is láncdohányos volt, amúgy, ő ugyan ki nem ment a ház elé, ha szívni akarta, így még élénken él egész gyerekkoromból az a szag, amivel ez jár).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!