Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknek olyan fontos, hogy a pasi éreztesse, hogy nagyon vágyik rájuk, akkor miért nem jönnek össze ilyen pasikkal?
Egyrészt, nem egy random nő akarok lenni a sokból, aki véletlen igent mondott, hanem azt akarom, hogy a pasi engem akarjon. Innentől szerintem világos miért is nem lesz egy incel befutó.
Másrészt, az, hogy érzem, hogy vágyik rám és az, hogy birtokolni akar és/vagy állandóan bszna nem ugyanaz.
Természetes, hogy, ha egy kapcsolatban van valaki, vagy ilyen irányú az ismerkedés, akkor vágyja a másik érdeklődését. Hozzá kell tennem, hogy jellemzően azt is csak egy egészséges szintig. Az, hogy hány olyan pasinak tetszem, akihez semmi közöm és azok mennyire nagyon akarnának engem adott esetben, az hidegen hagy, akkor is, ha akit én akarnék, mondjuk tök semleges velem.
Amikor ilyen kérdések jönnek, mindig megkérdőjeleződik bennem, hogy az inceleknek, illetve azoknak, akiknek ez valóban kérdés, mennyi emberi kapcsolata lehet a valóságban.
Mert talán nem mindegy hogy kitől jön a rajongás ?
Egy jómódú ,jóképű , sportos, okos férfitől? Vagy egy dagadt szűz lúzertől ? Nem mindegy de erre sok ész nem kellett volna hogy magadtól is kitaláld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!