Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakon az ősz haj, a gépelt kopasz haj, vagy a természetes kopasz haj mennyire kizáró ok a nőknél?
Senki se féljen, ha megkopaszodik:
Attól függ.
Mobdjuk a gépelt szón fennakadtam, túl öreg vagyok már, de ezt mi géppel kopasura nyírt (vagy kopaszra letolta ...neveztük, és írógéppel gépeltünk 😄).
Tehat: ősz hajjal kb. semmi gond, rövid hajú és főleg szőke pasiknál még kifejezetten jól is tud állni. Hosszu sotet haju pasi viszont haat...ha őszülni kezd. Indianoknal ok itthon nekem ez nem jön be.
Magatol kopaszodo, ha nem probalja rafesulni a megmaradt hajat növesztgetve, akkor ok.
Bár tény, hogy vannak nők, akiknek ez annyira nem jön be.
Ha kopaszra nyirt valaki, akkor meg lehet ellenerzese annak, aki még a skinheadekre stb asszocial. De vannak nők, akik meg kifejezetten gerjednek ra, mert mondjuk a katonakat, rendoroket idezi bennuk.
Meg nezd mas, ha egy jotestu de kopaszodo vagy oszulo 30-asról van szo, vagy egy kopaszra nyirt 50-es hajas sorhasu fazonrol.
A nők többsége nem a hajszin vagy kopaszsag alapjan valaszt, az apoltsag a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!