Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem jó skill-ekkel ennyire rosszul ment a társkeresőzés,akkor vajon hogy mehet a többieknek? Mi lehet az oka,hogy ennyire elcseszett ez a műfaj?

Figyelt kérdés

30-as éveim elején lévő férfi vagyok, és régebben főleg élőben,egyetemen,munkahelyen,baráti társaságon keresztül ismerkedtem, nem volt ezzel sose gondom. Sok érdekeset hallottam már a társkeresőkről,főleg rosszat, ezért kíváncsiságból kipróbáltam még egy évvel ezelőtt,regisztráltam magam egy társkeresőre, mert gondoltam rácáfolok arra a sok negatívumra,amit hallok.

Felraktam képeket,mivel sokat utazom, főleg olyanokat,egzotikus helyekről,meg síelős stb.,kiírtam milyen végzettségeim vannak,hobbik,színház,mozi,filmek,sportok,festészet stb. Külsőre jól nézek ki,élőben sok lánynak bejövök, és ez az appon se volt másképp, egész sok matchem lett, pár nap alatt vagy 20,aztán úgy fokozatosan beállt olyan napi 1-2-re.

Na most én kiválasztottam közülük a legszimpatikusabbat, és elkezdtem chatelni, és frappáns szövegekkel írtam, meg reagáltam a mondandójára,nem csak magamról írtam,és nem tőmondatokban reagáltam. Hamar találkozás is lett belőle, jót beszélgettünk, de valahogy élőben annyira nem jött be, ezt meg is írtam neki,hogy csak barátilag tudnék rá tekinteni. Aztán találkoztam egy másikkal,ő bejött nekem, tök jót beszélgettünk,de aztán felszívódott üzenet nélkül. Majd a következő a találkozás előtt 10 perccel mondta le a találkozót valami kamunak tűnő indokkal,úgy,h én már ott voltam a megbeszélt helyen. Aztán volt aki még chaten egyszer csak eltűnt, egy idő után már inkább többnek kezdtem írni egyszerre,mer úgy voltam vele,h majd akkor szűkítem le egyre,ha jól sikerült a találkozó. De többségébe nem is jutottunk el a találkozásig,mert még a chaten egyszer csak felszívódtak,akár tök tartalmas meg értelmes beszélgetés után. Akikkel meg találkoztam,azok vagy nekem nem jöttek be,vagy ha igen,akkor túlságosan elkezdtek nyomulni, vagy pedig valszeg én nem jöttem be nekik,csak az a különbség, hogy én mindig megírtam a másiknak, nekem meg egy-két kivételtől eltekintve nem írtak semmit, csak valamelyik találkozó után felszívódtak. Na most ez ment hónapokon keresztül, a matchek jöttek folyamatosan,10-ből olyan 8 még chaten felszívódott, a többivel találkoztam, aztán volt egy akivel összejöttem,de az is csak fellángolás volt,mert néhány találkozó után már össze akart költözni meg a gyerek témát feszegette,szóval azzal megszakítottuk a kapcsolatot. Meg volt néhány olyan, akivel a szex jó volt, de egyébként meg annyira másképp gondolkodtunk a világról, hogy nem igazán működhetett volna komoly kapcsolatként, szóval egy év alatt több 100 match-ből nagyjából egy néhány tucat találkozót tudok felmutatni,amiből legjobb esetben is ilyen néhány hetes szex és/vagy barátságszerű kapcsolatkezdemény alakult ki. Élőben ennél több jött össze közben,pedig nem vagyok az a nagyon sűrűn társaságba járó ember.

Szóval mit gondoltok, ennek a műfajnak befellegzett ez alapján?

2024. ápr. 21. 10:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%
#10 melyik része undorító úgy pontosan?
2024. ápr. 21. 12:04
 12/17 anonim ***** válasza:
24%

#11 Az hogy neked senki se jó mert arra vársz hátha jön egy mégjobb..

Remélem tudod, hogy a jó külső mulandó.

2024. ápr. 21. 12:10
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 nem a jobbra várok, csak már nem tudok kötődni. Lehet a sok opció miatt, vagy mert akihez eddig kötődtem, azokban mind csalódtam…de manapság úgyis mindenki a tökéletest kergeti, a kérdezőnek is ez a baja.
2024. ápr. 21. 12:20
 14/17 anonim ***** válasza:
#13 Na ez a mai népbetegség igazából, mindenki elhiszi, hogy végtelenek a lehetőségei és nem tudnak, de nem is akarnak harcolni semmiért.
2024. ápr. 21. 12:24
 15/17 A kérdező kommentje:

A 2es meg a 7es hülyeséget írt,vagy szándékosan félre akarja érteni ,amit írtam.

A 9est viszont meg kell védenem, mert az ő kommentjében tényleg van sok igazság. Hja, lehet kicsit nagyképű is vagyok,de azért nem viszem túlzásba, sokaknak bejön a magabiztosság amúgy.

A válogatósság végképp abszolút igaz rám, nekem se nagyon jó senki,aki velem akarna lenni, vagy mindig az elérhetetlen után vágyakozom.

De amúgy én most konkrétan a netes társkereső műfajra gondoltma,h mennyire egy lehetetlen hely még így is,h amúgy jók az adottságaim.

Személyesen ha elmegyek egy házibuliba sokkal jobb csajokat tudok fölszedni, akik szívesen is beszélgetnek velem, mint sok olyan,akik neten szóra se méltatnak miközben fele olyan jól nem néznek ki.

Szóval leginkább arra akartam utalni,h élőben egész más a helyzet, mint neten, most az más kérdés,h amúgy ritkán járok házibuliba, de ha nagynehezen elmegyek, ott szinte mindig találkozom sokkal jobb csajokkal,mint a neten.

2024. ápr. 21. 14:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább élőben kéne ismerkedned.
2024. ápr. 21. 14:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egész sok kalandod volt, azért leírásod alapján sokat randizgattál, az más hogy ebből nem sok volt sikeres, de szerintem sokan randiig se jutnak, csak online szórakozásnak használják.
2024. ápr. 21. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!