Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mai világban már a munkahelyrő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai világban már a munkahelyről is kirúgatjàk aki pocakos?

Figyelt kérdés
A kérdés B oldala meg az; hogy akinek érettségije van csak és nem diplomás. Azt miért tartjàk automatikusan fogyatékosnak? Vannak komolyan (legfőképp nőkről tudom elképzelni) diplomás emberek akik szó szerint azt hiszik hogy ők okosabbak azoknál akiknek kevesebb az iskolai végzettségük?
2024. ápr. 20. 15:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
72%

Bavallom, a munka világában nincs rengeteg sok tapasztalatom, leginkább multiknál dolgoztam, a kis magyar cégekhez nem értek, de azért nehezen tudom elképzelni, hogy valakit, aki amúgy jó munkaerő, csupán a külseje miatt küldjenek el. Azt el tudom képzelni persze, hogy mérgező a közeg, a főnökkel is rosszban van, amúgy sem a dolgozók gyöngye, úgy igen, úgy ki lehet rúgatni valakit, de azért üzleti szempontból is rossz döntés valakit elküldeni, ha amúgy jó dolgozó, csak mert pocakos. És szerintem ezt te sem gondolhatod komolyan, hogy ilyen megtörténhet.

Az más kérdés, hogy nőktől mit kapsz, ne a kamaszlányoknál próbálkozz, és akkor nem kamaszfiús kinézetet fognak elvárni tőled, ez talán segíthet.

2024. ápr. 20. 18:46
 12/12 anonim ***** válasza:
88%
Neked is az a bajod, hogy folyton azokat a nőket veszed észre csak, akiket nem érdekelsz. Aztán meg pampogsz, ha elutasítást kapsz tőlük.
2024. ápr. 20. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!