Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Transznemű lányokkal szeretnek ismerkedni. Tunatok segíteni ? Vagy ismerkednetek ?
Bàrmelyik fb vsoportban csurgathatnà Martyinkànk a nyàlàt, valamiért mégis ide ír ki hirdetésnek minősülő kérdéseket...
Ki érti ezt?
Ki érti ezt?
Én nem.
Transznemű nőket írsz az elején, aztán pedig azt, hogy akár itt is írhatnak a hölgyek???
Most akkor mit akarsz
Rögtön támadóba vágja magát :D tipikus.
Mellesleg az, hogy neked mi micsoda, azt nekem nem "kötelességem felfognom". Nem vagyok pszichiáter, se semmilyen más "mentál-orvos", hogy azzal foglalkozzak hogy mi van a fejedben. Mondhatnám úgy is, hogy leszarom, de azt még sértésnek vennéd. Szimplán csak nem érint engem, hogy a te fejedben mi zajlik és hogy neked az xy kromoszómájú ember az nő.
Felőlem pápának is gondolhatod magad, megnyugodhatsz, nem fog zavarni az se.
9 es
Ja,te támadhatsz mindent és mindenkit meg leszarod,de ha a kérdező esetleg megvédené magát akkor egyből ő az egressziv meg a támadó?
Agytalan primitív vagy kilences.
Ez a tipikus.
Azt szeretnéd ha nyugodtan fikáznád az embert ő meg tűrje mi? Szó nélkül.
Az ilyen emberektől tele a hócipőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!