Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell lányként egyedül ismerkedni Budapesten? Hogyan indulnál neki?
Tegyük fel, hogy egy 27-28 éves lány vagy, Budapesten laksz és szombat délután van.
Mit csinálsz? Hova mész pontosan? Tegyük fel, hogy nincsennek barátnőid, akikkel menj.
Meglátsz egy helyes pasit, mit csinálsz, milyen jeleket adsz?
9-es, ez nagy tévedés.
A lőtéri kutyát nem fogja érdekelni, hogy egyedül vagy-e, vagy nem, sőt ha nem nagyon veszel részt a "társasági életben" egy rendezvényen, akkor azt sem fogják észrevenni, hogy ott vagy. Ezt nem rosszból mondom, csak mint tapasztalatot. Simán el lehet menni programozni, egyszerűen mert érdekel az adott program! Ennyi.
"Egyedül kimenni unalmas, és gáz is ha programozol mert kinéznek hogy nem vagy senkivel."
Vedd pozitív értelemben, amit mondok, mert nekem is sokat segített: szerinted érdekelsz bárkit is?
#14: De ha szocializálódni akarsz, akkor nem fognak veled, mert azt hiszik valami fura idióta vagy egyedül.
Nyilván, ha nem érdekel a szocializáció, csak csinálni akarok valamit, gond nélkül megyek egyedül és leszarom ki mit gondol, csak ugye itt a kérdésben nem ez a cél.
Tapasztalataim szerint nem olyan könnyű ismerkedni. Én sok helyre járok, csinosan, de nem kihívóan öltözködök, de általában oda sem jön senki, vagy ha igen, az olyan, akivel nem tudnék elképzelni semmilyen kapcsolatot. Mondjuk én sem vagyok egy ilyen flörtölős, kacsingatós típus, nekem az egyszerűen nem megy.
Csodálkozok, hogy valakiknek milyen jól megy ez, hogy mindig könnyen bepasiznak, nekem valahogy nem megy ez. Pedig nem vagyok kövér és átlagos külsőm van, hosszú hajam stb. Nem vagyok egy Jennifer Lawrence, de csúnya sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!