Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet jutni a sikertelenségből 36 évesen?
Tegyük fel melós valaki, legmagasabb végzettsége csak érettségi és portásként dolgozik. Nincs saját ingatlana meg autója. Tapasztalatlan a nők terén mert kövér. És szert kialakult egy erős depresszió ami miatt önként nem is próbálkozott soha igazán a nőknél. Pedig vágyik a szeretetre, szexre stb.
Ebből még ki lehet jönni? Lehet még egészséges élete / kapcsolata egy nővel ? Vagy éljen tovább a macskával magányosan “munka - haza- munka - posta - vásárlás - munka; körforgásban amíg meg nem döglik?
Ne írjatok hogy dolgozzon 3 munkahelyen pihenés helyett. Meg mèg tanuljon is tovább. Meg fogyjon le. Mert ennyire sem képes.
2: Depresszió akkor se szűnik meg, ha kap női szeretetet, mert ez egy mélyebre nyúló sérülés, aminek érdemes megtalálni az okát. Hogyha mindez régóta tart, keress fel egy jó szakembert, vedd nagyon komolyan és kezdj dolgozni rajta!
Csóróság és dagiságon szintén lehet változtatni, tőled függ, hogy kitörsz belőle, avagy nem változtatsz semmin!
3
Miért lényeges információ ez számodra?
3
(Hogyha mindez régóta tart,)
Nem olyan régóta, kb 25 éve.
7
Nyaralást a férfinek egymaga kell fizetni? 😮
A depressziót szakember kezeli, nem a női szeretet.
Lefordítom amit írtál, hátha megérted: van egy szar munkám, kövér vagyok és depressziós, emiatt nincs párkapcsolatom se. Nagyon jól tudom, hogy mit kellene tennem. A megoldás az lenne, hogy képzem magam, lefogyok és kezeltetem a depressziómat, de ezekre nem vagyok hajlandó, inkább azt várom, hogy majd valamilyen nő megszán és megoldja helyettem a problémámat.
Kérdező, van egy rossz hírem. Ez a te bajod, nem másé. Semmilyen nő ezt nem tudja és nem is akarja megoldani helyetted. Ha te nem változtatsz, akkor így maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!