Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utáljátok azokat a férfiakat, akiknek nincs barátnőjük?
Figyelt kérdés
ápr. 16. 20:11
11/50 anonim válasza:
Itt folyamatosan csak negatív dolgokat írnak meg kötekednek a nők az olyan pasikkal aki nem tud csajozni még akkor ha nem idióta incel hiszti módjára közli a problémáját.
12/50 anonim válasza:
8#
Igen, ez már közelebb fekszik a valósághoz. Egy kisebb részük persze talál, de a zömük sajnos örök magányra ítéltetett
13/50 anonim válasza:
Nem a nőtleneket utáljuk, hanem som nőtlen picsogását.
14/50 anonim válasza:
Mindig a legnagyobb veszteseknek van a a legnagyobb arcuk, illetve mindig ők tesznek megjegyzést a másikra. Aki elégedett az életével annak nincs arra oka, hogy más önbizalmát a sárba tiporja. Nem lehet, hogy jól alakulnak a dolgaid? Az irigyek talán ezt nem szeretik látni.
16/50 anonim válasza:
Muti már, hogy ki utálja őket. Nekem sincs barátom, és nem is akarok, ha valaki én megértem a szingliség örömeit.
17/50 A kérdező kommentje:
Szingli = aki egyáltalán nem is szexel.
Aki szexel, azt ne számítsuk most egyedülállónak.
ápr. 16. 20:42
18/50 anonim válasza:
Nem, szingli, aki egyedülálló. Ez nem zárja ki a szexkapcsolatot vagy az egyéjszakásokat.
19/50 anonim válasza:
"Muti már, hogy ki utálja őket. Nekem sincs barátom, és nem is akarok, ha valaki én megértem a szingliség örömeit."
Tudod nagyon jól, hogy az "incelekről" van szó, de teszed a hülyét, mint aki nem tudja.
20/50 anonim válasza:
Akinek nincs barátnője, az nem incel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!