Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen van esélyem találni még olyan nőt, akinek nincs gyereke?
Szerintem meg nem sok.
Hol éltek ti hogy 30 évesen szülnek? 25 évesen már a nagyja csokos anyakoca. Nem csak a c típus.
A nők statisztikai átlagban 30 felett szülik az első gyereküket és mennek férjhez először.
Hol élsz te?
1-es válaszoló
Dikk, testvérem! A kisebbség már nem számít, háde? Ott a 23 éves már többszörös szülő, 30 évesen már úton az onoka.
#9 ""Na ennyit ér ez a kategória. Itt a nők 23 évesen anyák, házasok, természetesen tini kisfiúkkal akiknek nagy a farkuk és milliomosok.""
Neeem, itt a tini kisfiúkkal a középkorú nők vannak, a 23 éves kétgyerekes anyukák meg a negyvenes-ötvenes milliomos ÉreTT FérFiaKKal, az incikéink szerint 🤭
16.
Íme egy jó demonstrálása annak, amikor valaki túl hülye és komolyan veszi ezt az oldalt.
#18 én ezt komolyan nem veszem, pont ezért írtam azt, amit. Azaz hogy itt az oldalon ilyen hülyeségeket nyomnak.
Amúgy welcome back Edricus, minden oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!