Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell az embert a külseje alapján elutasítani és lenézni?
22# "Hogy valaki a magassága miatt sír, az egy olyan dolog, amin nem tud változtatni, el kell fogadnia."
És ha nem fogadom el, akkor mi van?
Mert engem emiatt kapásból lenéz és utál a nők 99%-a, mert csak a magas pasi tud "biztonságot" adni vagy mi a fszt.
Fogadja el a tököm, hogy alsóbbrendűnek titulálnak senkiházi hülye pcsák.
23
Tök mindegy hogy elfogadod-e vagy sem, nem leszel magasabb.
Ha meg úgysem leszel magasabb (ergo megváltoztathatatlan), nem egyszerűbb elfogadni és le.zarni? 😀
Egyébként azt kétlem, hogy a nők 99%-a utál mert nem vagy magas. Az hogy valaki nem ugrik a nyakadba és ájul el tőled csak azért mert belépsz egy helyiségbe, attól még nem utálnak. Azért itt még vannak fokozatok.
Van egy kollégám, pont a hónom alá való, ráadásul az öltözködése is olyan mint egy 15 évesé, mégis van 1 gyereke meg felesége, szóval...
#25 szerinted az incelek a való életben is így beszélnek a nőkkel mint itt? Elmondom hogy biztosan nem a való életben soha nem hallottam hogy pl el kell osztani a nőket ezt csak itt hallottam én mint incel ilyet soha nem mondtam sehol sőt sokáig azt hittem hogy szingli vagyok aztán feljöttem ide és megtudtam.
Én incelként naponta beszélek nőkkel sőt nekem a barátaim egy része mindig is lányok voltak.
29, néznék egy statisztikát arról, hány pasi szereti a kövér nőket valójában. Hallottam én már élőben is pasitól (neten meg pláne), hogy kövér az asszony, azért kell a ku.rvázás, hogy jusson valami jó is.
Na meg, kinek mi a kövér és vajon ugyanazt érti-e ezen a szón a két nrmet nézve. Mert ő csak erős csontozatú, de a normálnál kicsit husibb nő dagadt... ilyet se egyet láttam már élőben.
Szóval, szerintem a milyen százalékban vonzódnak a kövérekhez versenyben a két nem kb fej-fej mellett fut.
Az más kérdés, hogy sokan megalkusznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!