Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért ült el a nő máshova?
25-30 körüli évjárat.
Egy rendezvényen voltunk a hétvégén. Már a korábbi alkalommal is látszott a kölcsönös érdeklődés, ezért erre úgy jöttünk, hogy talán lesz valami több. Le is ült mellém, beszélgettünk egy kicsit. Utána ő is elkezdett beszélgetni másokkal, meg én is, így különváltunk egy időre. Ekkor még minden rendben volt. A barátnőjének megdicsértem az új frizuráját. Ezután ők töltöttek együtt időt, beszélgettek. Valószínűleg ez a barátnő eldicsekedte neki, hogy meg lett dicsérve a haja. Abból a beszélgetésből úgy jött oda vissza mellém, hogy már nem szólt hozzám, csak a cuccaiért ment, hogy "átköltözik" másik asztalhoz, aztán azokkal töltötte az egész estét. Mintha minden hirtelen megváltozott volna.
Szerintem megharagudott arra, hogy megdicsértem a barátnője új hajstílusát, neki pedig nem mondtam semmi bókot. Ez jogos lehet? Pedig még csak a buli kezdete volt, még sok idő lett volna rá.
Szerintem túlkombinálod.
Nő vagyok, ha egy férfi megdicséri a hajam, eszembe sem jutna erről a barátnőmnek beszámolni... Mi lényegesebb dolgokról szoktunk ennél beszélgetni.
Valószínű, hogy ott szimplán jobb volt a társaság, azért ment oda. Még ha tényleg van egy érdeklődés egymás iránt, akkor sem kell az egész estét együtt tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!