Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő azért várja el hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő azért várja el hogy a férfinek legyen jogsija és autója hogy tudja a férfi taxiztatni a nőt?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 13. 14:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
67%
Sztm alap. Nekem is van. Kocsi, nagymotor is plusz buszjogsim is van.
2024. ápr. 13. 20:15
 22/26 anonim ***** válasza:
30%
Mai világban az autó mindenkinek alap. Nekem is van. Viszont ha elmegyünk több 100 km-re , jó ha van jogsija és felváltva tudunk vezetni. Szerintem életképtelen az a férfi aki nem tud vezetni.
2024. ápr. 13. 20:53
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyat viszel, akit szeretsz, akkor ez nem fáradság, hanem jó érzés.
2024. ápr. 13. 21:26
 24/26 anonim ***** válasza:

Természetes manapság az autó.

Ebből a taxiztatás elméletből is 3 kérdést kreálni egymás után , abszurd!

2024. ápr. 14. 01:32
 25/26 anonim ***** válasza:

Írja mindenki, hogy alap...

Jó, legyen igazatok.

Nő vagyok, nekem nincs jogsim (az árát elköltöttem rá bőven, de nem ment, és megvan az oka). Ebből kiindulva férfinak is lehet olyan problémája, ami nekem, és épp emiatt én nem várnám el.

(Férjnél vagyok. Neki sincs, bár tervben van.)

2024. ápr. 14. 19:49
 26/26 anonim ***** válasza:
Sok nőnél nem a jogsi és az autó az alap ha nem a gondolkodás hiánya.Ha valakinek nincs simán ott hagynád az út szélén?Eljön az idő és téged is ott hagynak és hiába húzogatod feljebb a szoknyádat.
2024. ápr. 18. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!