Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok normális lányokkal megismerkedni? Hova lettek?
Soha nem volt még párkapcsolatom, mert soha nem találkoztam eddig normális lányokkal, pedig eléggé sokkal ismerkedtem már, de a vége mindig ugyanaz volt, hogy kiderült, hogy csak játszottak velem, hogy csak hitegettek és, hogy ki akartak használni.
Alapvetően introvertált személység vagyok és visszahúzódó is (valamint a stílusom is régies, ergo nem követem a divatot/trendeket), de ettől még nekem is szükségem van a társaságra, ezért nyílván én is keresem az igazit, de fogalmam sincs, hogy miért találom meg a normális lányokat, pedig sok helyen kerestem már őket. De most eljutottam egy olyan pontra, hogy nagyon nagy szükségem lenne valakire, akivel tudjuk szeretni egymást, mert eléggé szeretethiányosnak és magányosnak érzem magam. A szórakozó- és bulihelyek első kézből kilőve nálam, mert azoktól írtózom és nem is vagyok annak a híve, hogy ott lehet normális lányokkal összefutni.
Sokszor próbltam már másoktól ezügyben tanácsot kérni, de mindenki azt mondta, hogy tömegközlekedésen, vagy az utcán szólítsak le valakit, de mások viszont azt mondták, hogy ezzel ne próbálkozzak, mert nem illik, nem azért utazik valaki, hogy ismerkedjen, vagy eléggé rosszul jönne ki az egész és úgy tűnne, mintha zaklatni akarnám. Racionálisan gondolkodva úgy látom, hogy sok igazság van az utóbbiak véleményében, másrészt pedig sok lány esélyt sem ad arra, hogy ez megtörténjen, mert vagy be van dugva a fülük, vagy pedig csak azt a k telefont bámulják egész végig (így még a szemezés is esélytelen, hogy legalább valami előzmény legyen). Mások pedig azt tanácsolják, hogy interneten, közösségi oldalakon írjak rá valakikre, vagy társkeresővel próbálkozzam meg, de ezeken a helyeken nem jeleznek vissza, vagy csak nagyon ritkán válaszolnak, plusz a válaszolók közül is a legtöbb arrogánsan elküldött a fenébe, ha írok nekik (és természetesen erről az interneten társkeresésről is halottam sok negatív kritikát, pl. nem azért van fent, hogy ismerkedjen, meg, hogy ezt sem illik és stb...) Szóval egy szó, mint száz én úgy érzem, hogy az elmúlt években rettentően megnehezedett az ismerkedés és a pár találás, különösen a fiúk/férfiak számára. Ha pedig látok valahol olyan lányt, aki nagyon szimpatikus számomra és normálisnak látok, akkor annak már van párja és ez mindig így van.
Nem tudom, hogy mennyire vagyok hibás ebben, mert természetesen nem vagyok tökéletes, de eddig mindig igyekeztem a maximálisan tőlem telhetőt megtenni, hogy ezen változtassak, de hát hiábavaló volt. Pedig tisztelem a lányokat/nőket és nagyra becsülöm őket, mindig nagyon igyekszem kedves hozzájuk és még segítek nekik is, ha kell, de úgy látom, hogy már ez sem számít értéknek a mai világban, ennek ellenére nagyon sok fiú/férfi nem tiszteli őket.
Hol tudnék végre normális lányokkal ismerkedni? Miért ilyen nehéz ez?
20F
13-as, Mitől is lennék álszent? Le meg is említettem a szövegben, hogy: ,,mert természetesen nem vagyok tökéletes", csak tudni kéne értelmezni a leírtakat.
Továbbá azt sem értem, hogy miért kell a témát ilyen felesleges gyerekes dolgokra terelni, mert nem ez volt a kérdésem. Szóval kérem ezt fejezzük be.
A görcsös, magányos, szeretethiányos embereket elkerüli mindenki.
Erre nem is lehet építeni egy kapcsolatot.Először tedd rendbe magad, utána ismerkedj.
"A görcsös, magányos, szeretethiányos embereket elkerüli mindenki."
Mi ez, valami 22-es csapdája?
Azt amúgy vágod hogy ezzel nem segítesz neki?
Ha magányos akkor ne legyen magányos, különben magányos marad?
Mi van az ilyen emberek fejében?
Ez még mindig nem a "hol" kérdése, drága kérdező.
Őszintén: téged mennyire érdekelnek általában az emberek??? (Nem a csajok, meg a párkapcsolat lehetősége, hanem az EMBEREK, általánosságban értve.)
#17 Nem a 22-es csapdája és igen, ezzel segítek neki.Akkor is ez az igazság, ha neked nem tetszik.
Attól, hogy valakinek nincs párkapcsolata, az nem azt jelenti, hogy magányosnak kell lennie.
Egy egészséges ember szereti MAGÁT, vannak hobbijai, saját élete, családja, barátai, ismerősei, akikkel beszélget, találkozik, programokat szervez.
Azért menekül mindenki az ilyen emberek elől, mint a kérdező, mert iszonyatos terhet és melót rak a másik emberre, amit nem szabadna senkitől elvárni.Amikor a másik ember egész élete csak körülötted forog, mikor tőled várja, hogy te szórakoztasd, tedd boldoggá(ilyen nem létezik), oldd meg az egész élete nyomorúságát, akkor a másik csak azt fogja észrevenni, hogy kiszipolyozod és meg akar majd tőled szabadulni.Egy ilyen ember nem vonzó.
19#
Amikor fogalmad sincs milyen párkapcsolat híján magányosnak lenni, csak a saját félelmeidet projektálod ki feleslegesen.
Pl. nekem most van párkapcsolatom és nincs is ilyen problémám, de pontosan tudom milyen kínzó mikor nincs senki akit szerethetsz.
Egy egészséges ember nem érzi jól magát magányosan, és szeretne párkapcsolatot, az emberek súlyos többsége ezt a mintát követi
Nem menekülnek az emberek csak az olyan emberek elől akik vagy rondák vagy kellemetlen a személyiségük. A magány önmagában senkit nem kárhoztat magányra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!