Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Némely nők miért csak bele akarnak ülni a pasi által biztosított jó létbe?
Ugye a nők szerint, hogy a jó fizu,saját lakás/ház és auto meg a jó drága programok csak alapozások egy pasitól a kapcsolathoz nem aranyásás.
De nagyon sok esetben fenáll az helyzet, hogy a nő a közelébe sincs ezeknek az elvárásoknak.
Akkor meg miért várják el?
Miért ment ki az a divatból, hogy egy pár közösen valósít meg egy házat/lakást vagy autot?
21
Incikék szerint egy nő nem kereshet jól, csóró egész életében, sőt magától éhen is halna. Lakása, autója meg tuti nincs és nem is lesz.
És írom ezt a saját tehermentes lakásomból.
2x/Nő.
Én egyszer együtt voltam 1 évig egy nem gazdag pasival.
Mondtam neki h vegyünk közösen egy kis lakást v házat.
Neki is volt egy 8 millás nyaralója, nekem is ugyanennyi félretett pénzem.
Na itt lehetett volna valóban közösen , együtt venni valamit, esetleg egy kis kölcsönnel.
Nem akart közösködni.
A legnagyobb baj az volt hogy elmúlt már 50 éves.
Mégis mit lehet kezdeni egy olyan irigy bolond emberrel aki félti a sajátját, hiába adnád bele te is a részed a közösbe.
Persze hogy nem, mivel nem akart semmit, csak heti egyszer titokban találkozni.
De ő 50 felett nem talált senkit magának, aki elég jó neki.
Én pedig már házas vagyok!
Hatalmas jólétet biztosítanak a magyar férfiak, ebbe aztán érdemes beleülni:
A pasik , akikről te hablatyolsz, saját magukat nem képesek eltartani, nemhogy biztosítsanak bármit is bárkinek.
Te ne viccelődj már!
Oké, a férjemnek volt már háza, vállalkozása mikor megismertem, de kb 80% nak semmije sincs, csak mamahotel meg néhány feldolgozatlan trauma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!