Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 38 éves koromig nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 38 éves koromig nem volt barátnőm nagy valószínűséggel a külső miatt, akkor érdemes interneten próbálkoznom, tinderen tényleg olyan sok nő van?

Figyelt kérdés

Igen sajnos 38 éves vagyok és még szűz, sokszor gondolkoztam hogy hol lehet a baj, de nagy valószínűséggel a külsőm lehet a gond, jelezték már finoman hogy sajnos nagyon csúnya férfi vagyok, eddig interneten még sosem próbálkoztam, élőben mentem oda a nőkhöz, de szinte minden nő visszautasított

.. igen próbálkoztam a nem kelendő nőknél is, nagyon elhízott öt gyermekes nőnél is próbálkoztam, ő is azt mondta hogy bocsi de nem vagyok az esete. El vagyok keseredve, hogy lassan 40 éves vagyok és még nem volt barátnőm, haverom megmutatta a tindert hogy mennyire sok nő van rajta akik mind keresik a párjukat és hogy próbáljam meg a hátha mert hogy interneten nagyobb a merítés és az esélyed hogy párod legyen

2024. ápr. 6. 10:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
12%
Akkor nagyon alacsony vagy sajnos. 175 alatt ritka az a pasi aki “eltudja magát adni “.
2024. ápr. 6. 11:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

#11:

Ez nem igaz, unokatestvérem 164 cm körül van és mindig voltak barátnői. Jól néz ki, tud beszélni a nők nyelvén.

2024. ápr. 6. 11:39
 13/17 anonim ***** válasza:
12: De ő nem néz ki jól, írta, hogy a feje is ronda. Veszett fejsze nyele. 5-ös és 6-os vagyok, 170 centihez most már szerencsére 59 kg, nem egy tízessel kevesebb, mint kb. 2022 végéig. Lett egy kis fenekem, hosszú-vékonyak maradtak a végtagjaim, csak már nem teljesen ropiszerűek, mellem mondjuk nem nőtt ki. DE a fejem egy hányás ugyanúgy, mint eddig, és ez a lényeg. Pont ezt támasztja alá unokatestvéred példája, akinek alacsony férfi létére is mindig volt valakije, míg nekem magasabb vékony nőként kb. soha, pedig állítólag egy nőnek könnyebb, főleg, ha csak szexre pályázna...
2024. ápr. 6. 11:49
 14/17 Noren1989 ***** válasza:

Szerintem nézz körbe:

[link]

2024. ápr. 6. 12:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Sajnos itt a mindset is lehet már a gond ha 38 évesen sem volt meg semmi

Rengeteg ronda férfinak is van nője

2024. ápr. 6. 14:11
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ki van rosszabb helyzetben, te vagy én. Én viszonylag jól nézek ki, van is sikerem a nőknél.

De nem tudok megállapodni, pedig szeretnék, egyszerűen mindenki valahogy X idő után unalmas lesz nekem. Szóval, nem vagyok túl boldog, de rá kellett jöjjek, hogy nekem nem érdemes párkapcsolatba kezdeni, mert ugyanabba a zsákutcába fut mindegyik.

És itt vagy te, aki bármit megadna egy szerető nőért. Nekem ezek mind megadattak, de én nem tudtam ezzel mit kezdeni egy idő után.

2024. ápr. 8. 02:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Kiprobaltad azota a Tindert?
2024. ápr. 10. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!