Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a férfiak, főleg az ismerkedés időszakában?
Mert puncit akarnak.
Ez a miértje.
De miert biztos hogy hazudnának?
Lehet teljesen mást éreznek kapcsolat elején, mint később.
Lehet kapcsolat elején imádja a világot az összes hobbyt meg mindent, aztán ksőbb meg nem érdekli, mert már nincs benne az az adrenalin amit az elején érzett a kapcsolattól vagy egy csajtól.
Az elején mindenki "repked".
A nők is ezt teszik. Mindenki jó benyomást akar kelteni, hogy megfogja a másikat, aztán úgy van vele, hogy majd csak elviseli a phaszságaimat is
35/N
Ja. Volt amelyik azt mondta h a felesége eljárkált otthonról a szülés után, ő volt a gyerekkel, magányos volt, kénytelen volt találni valakit, elváltak.
Egy frászt. Félrement és szép körítést tett hozzá h ő legyen a jó. Volt akinek agyvérzést kapott az exe és a rokonai elvitték külföldre ápolni. Persze! Agyvérzést kapott a nő, ő meg szépen lelépett a süllyedő hajóról mint a patkány.
Ferfiak legnagyobb hazugságai
- nagy a farkam
- van lakásom és autóm
- diplomás vagyok és jól keresek
- sportos vagyok (holott disznó kövérek )
- 180 vagy magasabb vagyok
- fiatal vagyok (letagadnak vagy 5-10-15 évet)
Fővárosi dáma. Több kiadó lakással.
Összefuthatnánk.
OK, de 200 kilométerre él bérelt lakásban.
Aha...
---
Negyvesnes nő találkozón hatvanasnak tűnt.
Aki összehazudozik mindent az többnyire csak szexre hajt.
Ez olyan dolog, hogy elég ha jóképű a pasi és mondjuk mellette sz**arul keres. De Pár hétig el tudja játszani, hogy ő gazdagabb tele van pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!