Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél az elhízás is sokkal kevésbé hátrány, mint
férfiaknál?
#20 nem pótlék csak legalább nincs társ nélkül az ember mondjuk nekem sosem volt de én már inkább kezdem feladni a társkeresést és élvezni akarom az életet amíg még lehet.
ápr. 2. 23:26
Nem hiszem,hozy valóban ìgy van.minndig sír ak a nők,hogy "jaj dagik,meg kővér tehenek". De aztán csak elviszí őket valaki egy kőrre.
Ahogy a macis pasik sem maradnak egyedül a barlangban...
Persze van a nagyon kövér és az extrém kövér (bbw,sbbw) csajoknak egy kultusza de nem mondanám,hogy jelentős a rajongótaboruk.
Itt a nézők egy rész szőrnyülkődniakar és nézi (mint a vurstliban).
Pasikban nincs így hájpolva.
ápr. 2. 23:50
#13 Megnéztem ezt a Sirokai Diánát. Az a mázlim,hogy ma még nem reggeliztem, mert rögtön visszajött volna. 155 cm és ehhez 100 kg, ami extrém kóros túlsúly jelent, és még ezt a szerencsétlen undorító kocát tolják a képünkbe, mint "modellt". Aztán meg csak pislogunk, hogy mindenféle alaposan elhízott (de ehhez képest hagyján) nő mire fel képzeli magàt "teltkarcsú" jócsajnak.
ápr. 3. 05:01
23
Dehát, nem is neked kell hogy tetszen. Volt egyébként párja,(van is talán(?) és nem egy mamahoteles, csóró, szarkupac maradék pasi, mint az ittkommentelők többsege.
ápr. 3. 06:13
Ha nem is sokkal, de kevésbé hátrány. Nőnek legalább van melle, segge, ha kövér, férfin a csöcs, nagy segg, kissé gusztustalan.
ápr. 3. 07:51
Egyértelműen igen. A nőknek sokkal fontosabb a külső, mint a férfiaknak.
ápr. 3. 08:01
#24 erről van szó hogy egy ilyen nő bárkit megkaphat de viszont fordítva nem igaz ide jutottunk ezzel a plus size mozgalomal vagy csak a férfiaknak tényleg kevésbé számít a külső.
ápr. 3. 08:56
Azért tegyük hozzá, hogy ez a férfiaknak nem számít a külső nem azt jelenti, hogy a férfiak a szép lélekre buknak. A férfiaknak többnyire fontosabb az, hogy szexeljenek, ezért "lentebb adják az igényeket". Másrészt egy kövér nő esztétikusabb, mint egy ugyanannyira kövér férfi (mondom ezt biszex pasiként). Egy nő jobban figyel a szépségére például.
Másrészt meg a fétisek is közbeszólnak. Statisztikát nem tudok mutatni, de én sokkal több olyan pasival találkoztam, aki fétis szintjén vonzódik a kövér nőkhöz. Ilyet fordítva nem láttam még.
ápr. 3. 09:50
Rengeteg férfinak jönnek be a kövér nők,csak sokan titkolják,mert szégyenlik.Nem értem miért? Szerintem kevesebb nő szereti a kövér férfit,mint fordítva.
ápr. 5. 07:18
Valamiért valóban sok művészi alkotást produkált az emberiség történelme piknikus alkatú nőkről és valóban egyet sem tudok ami elhízott férfiakat ábrázolna. Sőt férfiábrázolás kifejezetten a nagyon tónusos, nagyon sportos testalkatra vonatkozólag született csak. Ami viszont vicces, hogy ezeket az alkotásokat igazából mindig férfiak alkották, tehát jobban tükrözi ez a férfi ízlést saját magukra nézve is mint a nőit.
ápr. 6. 14:18
Kapcsolódó kérdések: