Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a gimis fiúk lecsapnak minden csajt az érettebb férfiak kezéről?

Figyelt kérdés
35 éves vagyok, 9 év házasság után, ami nem volt sikeres, újra a társkeresés világában. Itt minden kérdésnél az van, hogy a nőknek a gimis, magas, vékony fiúk kellenek. Igaz ez? Van mèg nekem remény?
2024. márc. 30. 15:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%
5 blackpill fórumokon bőven akadnak autisták, látens melegek, cuck fétises figurák mindenféle. Sokszor még a saját fórumaikon is írnak ki olyan hogy "miért van köztünk ennyi meleg?" stb. Pl looksmaxx.org-ra.
2024. márc. 30. 17:36
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a szó szerint gimis fiúk kellenek a 30 as nőknek. Hanem olyan 30 as férfiak akik nem eresztettek még pocakot. És testalkatuk olyan fitt mint a tinédzsereké. 👍🏻🖐️
2024. márc. 30. 18:24
 13/18 anonim ***** válasza:
Hol látod te ezt?
2024. márc. 30. 18:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem kell messzire menni! Itt a gyakorin is az összes rovatban ahol előkerül milyen legyen a férfi. Oda a a válaszok 90 % az hogy 70-75 kg 180 cm mellé. Tudod kik 70 kgok ? A 18 évesek. 😀 meg az élsportolók , focisták , olyan kondis férfiak akik 20 éve futnak heti 4 x. Stb. A hétköznapi férfiak nincsenek 85 kg alatt. És ott még nem a 150 kg-os fánkot zabáló rendőrt kell elképzelni.
2024. márc. 30. 18:29
 15/18 anonim ***** válasza:
46%
Én majd 30 éves pasiként bőven 75 alatt vagyok, nem hogy 85 alatt 😂 Azt hittem eddig, hogy nem vagyok kivétel...
2024. márc. 30. 18:56
 16/18 anonim ***** válasza:
89%

“A hétköznapi férfiak nincsenek 85 kg alatt. ”

És mi tartja vissza őket attól, hogy legyenek? Nem engedik be őket a kondiba vagy elzavarják a Margitszigetről, ha futni mennének? Lehetsz lusta meg túlsúlyos, csak akkor azzal se legyen bajod, ha lusta meg túlsúlyos nő jut neked :D

2024. márc. 30. 19:01
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

35 vagyok, 175, 84, de főleg izom, nekem ez az ideális, igy jó. Nincs nagy hasam egyáltalán. Én én olyan 78-80 kg alatt inkább vékonynak érzem magam.

Az viszont hogy a gimis srácok elveszik a 30+ nőket nem igaz, inkább az egyetemista korúak 19-20 fölöttiek, persze nem kapcsolatra csak az ágyba. Tegnap is láttam szórakozóhelyen több ilyen srácot összegabalyodva egyértelműen 35 fölötti nőkkel. Engem nem izgat, mert én is fiatalabbnak tűnök a koromnál, viszont van már egzisztenciám, úgyhogy ha bedobom magam nekem is menne, csak nem szeretek piálni meg ittas nőkre ráakaszkodni.

2024. márc. 30. 19:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség
2024. márc. 30. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!