Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a gimis fiúk lecsapnak minden csajt az érettebb férfiak kezéről?
“A hétköznapi férfiak nincsenek 85 kg alatt. ”
És mi tartja vissza őket attól, hogy legyenek? Nem engedik be őket a kondiba vagy elzavarják a Margitszigetről, ha futni mennének? Lehetsz lusta meg túlsúlyos, csak akkor azzal se legyen bajod, ha lusta meg túlsúlyos nő jut neked :D
35 vagyok, 175, 84, de főleg izom, nekem ez az ideális, igy jó. Nincs nagy hasam egyáltalán. Én én olyan 78-80 kg alatt inkább vékonynak érzem magam.
Az viszont hogy a gimis srácok elveszik a 30+ nőket nem igaz, inkább az egyetemista korúak 19-20 fölöttiek, persze nem kapcsolatra csak az ágyba. Tegnap is láttam szórakozóhelyen több ilyen srácot összegabalyodva egyértelműen 35 fölötti nőkkel. Engem nem izgat, mert én is fiatalabbnak tűnök a koromnál, viszont van már egzisztenciám, úgyhogy ha bedobom magam nekem is menne, csak nem szeretek piálni meg ittas nőkre ráakaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!